reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje 🎊 nudnych 9 miesięcy ❤️ jakieś objawy? Jakąś taktyka była obrana? 😀 Kreski tak piękne, że aż człowiek się na patrzeć nie może 😍
Taktyki żadnej nie były, moja pierwsza próba z testami owulacyjnym 😊 dwa razy stosunek w dniu owulacji.
A objawy to w sumie ciagle sie czułam jakbym miala miesiączkę dostać 😊jedynie co innego to zapachy bardziej intensywne i by bylo na tyle

Taktyki żadnej nie były, moja pierwsza próba z testami owulacyjnym 😊 dwa razy stosunek w dniu owulacji.
A objawy to w sumie ciagle sie czułam jakbym miala miesiączkę dostać 😊jedynie co innego to zapachy bardziej intensywne i by bylo na tyle
Super, jeszcze raz gratulacje 😍
Mnie też boli podbrzusze jakbym miała @ dostać, ale się tym nie sugeruje bo już kiedyś mnie bolało. Cycki mnie w dodatku zaczęły boleć więc pewnie na Sylwestra muszę się przygotować...

reklama
Zrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę [emoji85][emoji87]
Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8]
to ten cud świąteczny ale super [emoji173][emoji4]
@Upadła
to teraz czekamy na dobre wieści od ciebie
Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.
Oprócz dziwnego śluzu i jeszcze dziwniejszego spokoju żadnych objawów właściwie...
Ale jak starczy mi odwagi to jutro rano zatestuję dla świętego spokoju. Jak się nie udawało 1.5roku to czemu miałoby się udać w znienawidzonym miesiącu? Szczególnie, że w okolicach owu mało działaliśmy [emoji17]

Do góry