Po prostu to wiedziałam [emoji41]
Zrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę [emoji85][emoji87]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę [emoji85][emoji87]
Jakiej ciąży, jakby nie dociera do mnie toJejku kochana!! Ale się mega cieszę! Normalnie jakbym II swoje zobaczyła ogromne gratulacje! Nudnej i spokojnej ciąży Ci życzę
Tak w ogóle to długo się staraliście?
Niedługo dotrze. 4 cykl to jeszcze nie tak długo koniecznie wybierz się na bete i dawaj znać jak tam będzie przyrastać. Trzymam kciuki!Jakiej ciąży, jakby nie dociera do mnie to
4 cykl starań
a jednak gratuluję ❤Zrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę
❤Zrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę
Gratulacje nudnych 9 miesięcy jakieś objawy? Jakąś taktyka była obrana? Kreski tak piękne, że aż człowiek się na patrzeć nie możeZrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę
Taktyki żadnej nie były, moja pierwsza próba z testami owulacyjnym dwa razy stosunek w dniu owulacji.Gratulacje nudnych 9 miesięcy jakieś objawy? Jakąś taktyka była obrana? Kreski tak piękne, że aż człowiek się na patrzeć nie może
Super, jeszcze raz gratulacjeTaktyki żadnej nie były, moja pierwsza próba z testami owulacyjnym dwa razy stosunek w dniu owulacji.
A objawy to w sumie ciagle sie czułam jakbym miala miesiączkę dostać jedynie co innego to zapachy bardziej intensywne i by bylo na tyle
Gratulacje! Spokojnej, nudnej ciąży [emoji8]Zrobiłam, siedzę w wannie i sie cala trzęsę [emoji85][emoji87]
Ja jednak sądzę że to ten niepokalanek + siemię.to ten cud świąteczny ale super [emoji173][emoji4]
@Upadła
to teraz czekamy na dobre wieści od ciebie