reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny co sądzicie o teorii, że test owulacyjny Zawsze wychodzi pozytywny w ciąży, ale nie zawsze pozytywny oznacza ciążę?
Czy to znaczy, że negatywny test owulacyjny zawsze wyklucza ciążę? Bo nie do końca kumam [emoji2272]
Kiedyś czytałam że struktura LH i bhcg jest w jakimś stopniu podobna, dlatego część dziewczyn twierdzi, że test owu pokaże ciąże, ale jak dla mnie to bzdura. Czemu test ciążowy nie pokazuje owu? ;) Nie ma sensu sobie tym zawracać głowy :)

No nie mogłam wytrzymać i zrobiłam kolejny test dzisiaj i to po południu wstawię wam z trzech dni pod rząd czy mi się wydaje czy ciemnieje?

Załączniki

• 20201227_181535.jpg
    20201227_181535.jpg
    833 KB · Wyświetleń: 87
  • 20201227_181558.jpg
    20201227_181558.jpg
    668,5 KB · Wyświetleń: 85
  • 20201227_181636.jpg
    20201227_181636.jpg
    781,1 KB · Wyświetleń: 84
Kochane zadziało się coś dziwnego. Jestem 12dpo, 34dc i przy badaniu szyjki miałam śluz jak białko jajka. Normalnie przed @ mam kremowy, ewentualnie jeden dzień wodnisty. No i jak wracaliśmy dzisiaj poczułam ból jak gdy zaczyna mi się @, a w domu się okazało, że jest czysto i ból minął. Do tego w 8dpo miałam lekkie zawroty głowy (tylko tego jednego dnia, bez wysiłku, schylania się, szybkiego wstawania itp. itd). Już pomijając, że jestem oazą spokoju i pełna pozytywnej energii, a nie bez chęci do czegokolwiek i z humorami jak zawsze (i to nie kwestia świąt, bo normalnie warczę na wszystkich cały grudzień). W tym miesiącu doszedł niepokalanek. Od 4 cykli biorę olej z wiesiołka do owu i od dwóch siemię lniane po owu. Poza tym nic nie zmieniłam. Podpowiedzcie proszę czy to od nich może się tak dziać czy powinnam jednak jutro zatestować? Całe 11dni nie wkręcałam sobie żadnych objawów, a dzisiaj ten śluz, którego nie mogłam sobie wmówić i zaczęłam wierzyć, że się udało... Pierwszy raz boję się zrobić test, żeby się nie rozczarować...

reklama
Kochane zadziało się coś dziwnego. Jestem 12dpo, 34dc i przy badaniu szyjki miałam śluz jak białko jajka. Normalnie przed @ mam kremowy, ewentualnie jeden dzień wodnisty. No i jak wracaliśmy dzisiaj poczułam ból jak gdy zaczyna mi się @, a w domu się okazało, że jest czysto i ból minął. Do tego w 8dpo miałam lekkie zawroty głowy (tylko tego jednego dnia, bez wysiłku, schylania się, szybkiego wstawania itp. itd). Już pomijając, że jestem oazą spokoju i pełna pozytywnej energii, a nie bez chęci do czegokolwiek i z humorami jak zawsze (i to nie kwestia świąt, bo normalnie warczę na wszystkich cały grudzień). W tym miesiącu doszedł niepokalanek. Od 4 cykli biorę olej z wiesiołka do owu i od dwóch siemię lniane po owu. Poza tym nic nie zmieniłam. Podpowiedzcie proszę czy to od nich może się tak dziać czy powinnam jednak jutro zatestować? Całe 11dni nie wkręcałam sobie żadnych objawów, a dzisiaj ten śluz, którego nie mogłam sobie wmówić i zaczęłam wierzyć, że się udało... Pierwszy raz boję się zrobić test, żeby się nie rozczarować...
trudno ocenić chciałbym Ci powiedzieć że to właśnie to, dziewczyny pisały coś tutaj parę stron wcześniej o takim śluzie przed @ nazwały to chyba "glutem", no tylko beta albo test powie ci prawdę, jak to na górze któraś napisała siknij sobie i zobaczymy 😊 życzę plusa
@princess_88 ty chyba coś pisałaś ze miałaś taki śluz, dobrze pamiętam?

Do góry