reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Teraz już wszystkie czekamy na Twój kolejny test [emoji41]
Tak brzmi, ale test w dniu miesiączki był negatywny i w tym samym dniu byl brązowy /różowy śluz, wiec uznalam ze@ zaraz bedzie, ale dalej nie ma [emoji2356]
I już sama nie wiem, piersi bolą juz trochę mniej, podbrzusze kuje jak na @ ale tak od tygodnia

Przepraszam że wcinam się w wątek, ale ja też miałam plamienia w dniu spodziewanej miesiączki i już myślałam, że to okres ale trwało to zbyt długo i się nie rozkręcało zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Pobiegłam do lekarza który ciąży nie widział bo oczywiście za wcześnie było. Nie wiadomo było skąd plamienia a że mam nadżerkę to stwierdził że ona może plamić. Jak poszłam po 2 tygodniach na wizytę był już pęcherzyk ciążowy w towarzystwie dwóch krwiaków i stąd te plamienia. Oczywiście plamienie zamiennie z krwawieniem było dopóki krwiaki nie zniknęły. Także skoro testy wychodzą pozytywne to jest ciąża i nie zaszkodzi wziąć duphaston lub luteinę. Trzymam kciuki. Oszczędzaj się. Pozdrawiam.
Dziękuję biorę luteinę a jutro będę starać się dostać do lekarza 😊

U mnie niestety plamienia wczoraj się pojawiły, wg potwierdzonej owu @ powinna być dzisiaj, ale jeszcze nic się nie rozkręciło. W ogóle zawsze przed @ mam ból piersi i są nabrzmiałe, a teraz nic 😳 Test wczoraj negatywny, dziś 25 DC. Niestety rok 2020 do bani do samego końca 😕 Ja chcę jak najszybciej iść na USG, żeby sprawdzić czy to nie wina czegoś co na monitoringu zaniepokoiło gina, a mój mąż mówi, że jeszcze spróbujemy, żeby narazie sobie darować wizyty. Teraz będzie już 6 CS 🙁

Dziewczyny co sądzicie o teorii, że test owulacyjny Zawsze wychodzi pozytywny w ciąży, ale nie zawsze pozytywny oznacza ciążę?
Czy to znaczy, że negatywny test owulacyjny zawsze wyklucza ciążę? Bo nie do końca kumam [emoji2272]

reklama
Do góry