reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

😍

Załączniki

• IMG_2618.jpg
    IMG_2618.jpg
    123 KB · Wyświetleń: 92
reklama
A ja dziś miałam dziwną sytuację. 28dc na 28 dniowy cykl a pani z obsługi na lotnisku mierzy mnie z góry do dołu i pyta czy w ciąży jestem 🤔 Ale że bo czemu? Mam niebieski palec czy zieloną końcówkę nosa?
Czasami warto zawierzyć intuicji innych ludzi 🤣 sama bym chciała, żeby ktoś w moim przypadku miał taki rentgen i to jeszcze z faktycznym potwierdzeniem ciąży. U mnie @ spóźnia się 3 dzien wg kalendarza. W zeszłym tygodniu 3 dni miałam dziwne kłucie jajnikow, ale czułam to od strony pleców. Póki co testu nie robiłam. Daje sobie czas na ewentualne przesuniecie do środy. Jak nie przyjdzie to w środę testuje. Piersi mam tkliwe, ale poza tym nic. I nic co zwiastowałoby okres. Chciałabym sobie zrobić taki piekny prezent na swieta 😁

Dziewczyny, tak pełnych piersi jak dziś to ja jeszcze nie miałam 😂 domyślam się, że to zasluga luteiny, ale i tak cieszy, szczególnie męża 🙈😂 dziś 8dpo, @ prawdopodobnie 25.12, póki co zero innych symptomów 🤷‍♀️

Dzień dobry [emoji846]
U mnie 6dpo, dzisiaj mnie po prostu zalewa, gdzie zazwyczaj już mam suszę... Już pomijając, że dopiero drugi cykl od blisko 3lat mam w ogóle śluz na zewnątrz, a nie muszę szukać [emoji16] z czego w zeszłym miesiącu tylko w okolicach owu i kilka dni przed @ miałam. Jest to czwarty cykl z wiesiołkiem do owu i drugi z siemieniem lnianym po owu, więc na wiesiołka chyba trochę za późno, żeby był efekt, a siemię w zeszłym cyklu już po owu zaczęłam, więc to też nie miało wpływu [emoji16]
W środę jedziemy po prawie-teścia i będzie u nas aż do Nowego Roku [emoji15] lubię go, ale ciężko to widzę... Szczególnie noce, bo jest przygłuchy, a zostawia telewizor włączony, a ten stoi przy ścianie od strony sypialni... Ale nie bardzo mamy wyjście, bo P. jest jedynakiem, a moja siostra nawet nie pomyślała, żeby matulę zaprosić na święta, więc nie chcąc by któreś było samo musimy urządzić wspólne święta... Najlepsze jest to, że oboje z P. wymarzone święta widzimy w formie krwisty stek + whiskey + P. przy kompie, a ja xboxie, a przez rodziców będziemy brać udział w tej szopce [emoji23]

U mnie też dziś 8dpo i zero objawów na cokolwiek. Normalnie to już powinnam mieć ból piersi, a jakoś jeszcze nic nie czuję. Pod koniec tygodnia powinnam wiedzieć na czym stoję i już nie mogę się doczekać, czy ten rok jeszcze coś, a raczej kogoś przyniesie 🙂 Chyba pierwszy raz zrobię test, bo nie wytrzymam 😁 Planuję w wigilię.

reklama
U mnie też dziś 8dpo i zero objawów na cokolwiek. Normalnie to już powinnam mieć ból piersi, a jakoś jeszcze nic nie czuję. Pod koniec tygodnia powinnam wiedzieć na czym stoję i już nie mogę się doczekać, czy ten rok jeszcze coś, a raczej kogoś przyniesie 🙂 Chyba pierwszy raz zrobię test, bo nie wytrzymam 😁 Planuję w wigilię.
Trzymam kciuki! 😍

Do góry