reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dlatego pisze że taki wynik jest DO POWTÓRZENIA i jest szansa że ruszy a nie że "nie ma ciąży czekaj na okres" 🤪 Tak , miesiąc temu był wynik 0.2 i narobil mi nadziei ale widocznie teraz tak wpisują a nie 0.1 , od roku nie robiłam bety bo bylam w ciąży a potem nie planowalam kolejnej. Widocznie się zmieniły wartości w moim laboratorium.
wartość zero u kobiet jest rożna. I być może kiedyś miałaś 0.1, a teraz masz 0.2, a w następnym cyklu będziesz mieć 0.7.
Np moja mama ma ok. 1.3 - od 10 lat, a w ciąży nie jest. Jest za to po nowotworze i musi przed zabiegani mieć wykonane badanie ze na pewno nie jest w ciąży więc co jakiś czas sprawdza. I kwestia labolatoria ma tu nie wiele wspólnego. Pobieżne 5 ciąży nie ma

reklama
Nie wyszłaby wcześniej, a dlaczego? Bo wcześniej nie ma ciąży...
Toć to jest proste jak konstrukcja cepa.

Beta 0,2 to brak ciąży.
Amen.
Cep chyba nie jest taki prosty 😂 Każda z nas się napala. ja też muszę się po pysku walić, żeby się powstrzymać. Chcemy żeby było zero jedynkowo, jest albo nie ma, a nie że może jeszcze być
.

Każda niech żyje po swojemu, nic Wam do tego. Chcemy się nakręcać i robić testy przed @ to nasza sprawa. Czasem lepiej pominąć jeden komentarz niż napisać za dużo.
Dlatego właśnie powstają wątki typu Grudniowe kreseczki etc. Tam się nakrecajcie do woli wzajemnie. Ja nie będę nikomu wciskać co miesiąc kitu 🤷‍♀️ a jak się już tak nakręcicie, że pod koniec cyklu prawie pewne jesteście, że to ciąża pomimo masy zimnej wody wylanej na głowę i tłumaczeń, że nakręcanie prowadzi do większego bólu jak się okazuje, że nie wyszło, to nie lamentujcie później🤷‍♀️

reklama
Do góry