reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny czytałam sobie artykuł o szyjce, bo mam z nią problemy, ale do sedna tam było napisane że szyjka we wczesnej ciazy do 8 tyg jest średnio wysoko, zamknięta i miękka, zaczełam to googlować i co artykuł to inaczej w jednym że zamknięta i twarda a innym ze właśnie miękka i zamknięta. Nie obserwuje codziennie szyjki bo polegam na wykresach, ale zaciekawiło mnie to, a wy co myślicie?
jeszcze dodam że przeczytałam ze.po owulacji jak nie dojdzie do zapłodnienia to twardnieje i schodzi nisko, a jak zapłodnienie to miękka i średnio wysoko.

reklama
Dziewczyny czytałam sobie artykuł o szyjce, bo mam z nią problemy, ale do sedna tam było napisane że szyjka we wczesnej ciazy do 8 tyg jest średnio wysoko, zamknięta i miękka, zaczełam to googlować i co artykuł to inaczej w jednym że zamknięta i twarda a innym ze właśnie miękka i zamknięta. Nie obserwuje codziennie szyjki bo polegam na wykresach, ale zaciekawiło mnie to, a wy co myślicie?
jeszcze dodam że przeczytałam ze.po owulacji jak nie dojdzie do zapłodnienia to twardnieje i schodzi nisko, a jak zapłodnienie to miękka i średnio wysoko.
Ja mam bardzo różne położenie szyjki przed okresem. I też zauważyłam, że w necie co strona to inaczej 😂

U każdej będzie inaczej. Ja mam tylozgiecie macicy więc u mnie już w ogóle odwrotnie 😂

Ja mam bardzo różne położenie szyjki przed okresem. I też zauważyłam, że w necie co strona to inaczej 😂
ja właśnie nie gmeram przy szyjce za bardzo bo mam niewydolność, jak wkładałam luteinę w ciąży to oby tylko nie dotknąć, później szew byl moim wyznacznikiem ale raczej była taka jakby powiekszona i twarda, no ale ta miękkość to niby tylko do 8tyg, zgłupieć idzie, a na położenie szyjki ma też wpływ ilość moczu w pęcherzu "ponoć"

ja właśnie nie gmeram przy szyjce za bardzo bo mam niewydolność, jak wkładałam luteinę w ciąży to oby tylko nie dotknąć, później szew byl moim wyznacznikiem ale raczej była taka jakby powiekszona i twarda, no ale ta miękkość to niby tylko do 8tyg, zgłupieć idzie, a na położenie szyjki ma też wpływ ilość moczu w pęcherzu "ponoć"
Ja nie mam pojęcia 🤷‍♀️ więc zostawiam ją w spokoju niech sobie leży i robi co chce 😅

No ja teraz wkładam luteine to nawet jej nie dotykam. 😂 Ale tam jest tak ciasno teraz ze masakra

reklama
Myslicie,ze jest to dobry wynik?test wykonywałam 7dpo

Załączniki

• IMG_0201.jpg
    IMG_0201.jpg
    149,2 KB · Wyświetleń: 116
Do góry