reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Do niczego są zgadzam sie. Niby czułość 10 a jak zrobiłam w tum samym czasie pink i digital test to ledwie cień jakiś pokazywał a digital 1-2 tydzień [emoji2370] już nigdy ich nie kupię i sie nie pokuszę.

[emoji24][emoji24][emoji24] to ja nie mam nic sensownego do wyboru stacjonarnie z czułych testów [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja akurat robilam nie slawnego pinka i to w piatek wieczor w dniu @ po piwie:D i obydwa pokacaly 2 kreski a ja prawie spadlam z kibla. Wiec mocz rozwodniony ze tak ujme a owoc tego testu mi wlasnie robi awanti bo jest spiacy i marudny :p Trzymam kciuki :) Moje wszytskie kuzynki pozachodzily w pierwszym cyklu od odstawienia anty. Fart pierwiastek.
Czyli reguły dla tego testu nie ma 😄
Dużo slyszalam o tym, że od razu po anty łatwiej zajść w ciążę, ale to by chyba było zbyt piękne 😊

Czyli reguły dla tego testu nie ma 😄
Dużo slyszalam o tym, że od razu po anty łatwiej zajść w ciążę, ale to by chyba było zbyt piękne 😊
:D no ja nie wierzyam. Z jednej strony planowalam i chcialam ciaze ale wyszlam z zalozenia ze pol roku to lekko wiec nawet sie odpowiednio nie przygotowalam. Caly miesiac imprezowalam albo uzeralam sie w robocie. :D Pierwsza moja mysl po II kreskach. - Nie dam rady urodzic :D i wpadlam w histerie.

:D no ja nie wierzyam. Z jednej strony planowalam i chcialam ciaze ale wyszlam z zalozenia ze pol roku to lekko wiec nawet sie odpowiednio nie przygotowalam. Caly miesiac imprezowalam albo uzeralam sie w robocie. :D Pierwsza moja mysl po II kreskach. - Nie dam rady urodzic :D i wpadlam w histerie.
A w którym dniu cyklu po tabsach wyszły Ci krechy? 😊

reklama
Do góry