Carry88
Moderator
@Silence85 bardzo dobrym lekarzem jest dr Uzar i świetnym specjalista w wykonywaniu usg przyjmuje w Szczecinie na Bezrzeczu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dr Uzar zakładał szef z synem jak bylam w ciazy i tak się złożyło że go zdejmował, a lekarza miałam innego od przypadków beznadziejnych@Silence85 bardzo dobrym lekarzem jest dr Uzar i świetnym specjalista w wykonywaniu usg przyjmuje w Szczecinie na Bezrzeczu.
dr Uzar zakładał szef z synem jak bylam w ciazy i tak się złożyło że go zdejmował, a lekarza miałam innego od przypadków beznadziejnych
Bardzo chwalonym lekarzem, ale drogim jest tez dr Bączkowski ze Szczecina przede wszystkim dobry niby w zachodzeniu w ciążę, jednak u mnie się nie sprawdził jeśli chodzi o prowadzenie ciąży. Bo ja tak wg mieszkam za granicą, ale 2 ciążę ostatnie prowadziłam w PL.dr Uzar zakładał szef z synem jak bylam w ciazy i tak się złożyło że go zdejmował, a lekarza miałam innego od przypadków beznadziejnych
ja juz mam swojego "anioła" naprawdę uważam że gdyby nie dr Świderski, nie miała bym syna, on jest moim aniołem i znowu tam zawitam jak będę w ciąży, bo on przedewszystkim jest od prowadzenia ciąży, raz powiedział mi dziwny dowcip, ale oni wszyscy są troche dziwni "ja nie wiem czemu starym babką wypadają macice, ale o ciąży wiem wszystko" jego siostra tez jest ginekologiem i tez dobrym.Mi On jako jedyny a 4 lekarz, który oglądał moje wyniki po poronieniu wdrożył leczenie. Jest kilku polecanych lekarzy od usg. Jeszcze Węgrzynowski w haas mi się przypomniał on też robi prenatalne, Kowalski medicus też.
coca, jak tam u Ciebie?
Coś Ty nie powie kiedy idzie na betę [emoji16] cwaniara z Niej [emoji28][emoji41] odrazu Nas tu zaskoczy pięknym wynikiem [emoji3590]
Z tego co wcześniej pisała wynika raczej, że to mąż jest tą "rozsadniejszą" stroną w związku, niby chciał odłożyć starania, bo nie stać ich na drugie dziecko i że mamba ma iść do pracy. Przyszła tu, napisała że w tym roku się już nie stara, bo musi szukać pracy po czym za kilka dni wróciła i napisała, że jednak się stara. To jest jakaś chora sytuacja. Najpierw nie ma kasy, potem jednak ma a później okazuje się, że jednak znów nie ma[emoji2370] tam się dzieją rzeczy, których zwykły śmiertelnik nie jest w stanie pojąć [emoji2370]Ej dziewczyny a może z mamba jest tak,że nie ma nikogo,mąż dziwak,sama na sobie może polegać? Bo z psychologicznego punktu widzenia to co Ona wypisuje tym próbuje zwrócić na siebie uwagę-czyli ściągnąć pomoc od obcych bo wśród swoich nie ma wsparcia ? [emoji2368] oczywiście jej nie bronię tylko szukam przyczyny po co Ona to robi a z psychologicznego punktu tak to wygląda