reklama
to masz jeszcze max 2 lata28[emoji6] lepiej żeby nie zwalniał bo będę załatwiona [emoji28]Kurde przybij ze mną pione[emoji2322] jakbym o sobie czytała [emoji23]
coca
Fanka BB :)
Ja wychodzę z założenia ze ograniczać się będę w ciąży. Teraz żyje normalnie staramy się 2,5 roku wiec nie chce stale sobie czegoś odmawiać jedzenie to duża codzienna przyjemność
Zgadzam się. Tez jem to na co mam ochote, słodkie lubię ale jakoś ostatnio mijam [emoji2368] niemniej ja żyje żeby jeść, a nie jem, żeby żyć [emoji23] póki mogę sobie pozwolić na małe conieco to sobie pozwalam [emoji16][emoji16]
Zgadzam się. Tez jem to na co mam ochote, słodkie lubię ale jakoś ostatnio mijam [emoji2368] niemniej ja żyje żeby jeść, a nie jem, żeby żyć [emoji23] póki mogę sobie pozwolić na małe conieco to sobie pozwalam [emoji16][emoji16]
O to ja tez żyje żeby jeść siostro jak jedziemy na urlop i wybieramy destynacje to zawsze tak żeby żarełko było dobre [emoji16]
coca
ja choruję jak nie zjem czegoś słodkiego,głowa mnie boli aż-mówią,że się uzależniłam od słpdyczy ale mam to w du**e . Moje zachcianki moja sprawa !
Uwazaj ze słodkim bo to nie sprzyja na florę tam na dole, łatwo o infekcje [emoji849][emoji16]
E
Em82
Gość
No dziękuję Ci bardzo za pocieszenie[emoji23]to masz jeszcze max 2 lata [emoji23]
93kora
dziękuję ale z tej strony nic mi nie grozi raczejUwazaj ze słodkim bo to nie sprzyja na florę tam na dole, łatwo o infekcje [emoji849][emoji16]
coca
dziękuję ale z tej strony nic mi nie grozi raczej
Tez tak myślałam, do czasu aż mnie to spotkało a u gina usłyszałam „proszę odstawić cukier” [emoji15][emoji23]
reklama