reklama
Ja byłam 3 cykle na CLO i zawsze miałam od 2 dc przez 5 dni czyli do 6 dcHey dziewczyny dr przepisała mi cło po 1 tabletce i mam go brać od 2dc do 7 dc czyli 6 dni
to nie za dużo mogła się pani pomylić ?
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja mam clo od 3dc przez 5 dni. Może źle obliczyła. Bo jak ja pierwszy raz dodałam sobie 5 dni do 3 to wychodził mi 8dc logiczne więc może i jej tak się stało. Musisz do niej zadzwonić i zapytać przez ile dni masz brać clo.Hey dziewczyny dr przepisała mi cło po 1 tabletce i mam go brać od 2dc do 7 dc czyli 6 dni
to nie za dużo mogła się pani pomylić ?
Dorciaaaa88
Cześć Dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie było i większość osob, ktore mogłyby mnie pamiętać zaszło już w upragnioną ciążę. Ja zrobiłam sobie przerwę od pisania na forum, ale nie przestawałam Was czytać. Gratuluje wszytkim, ktorym się udało i zobaczyły dwie kreski My z mężem staramy się już ponad 1,5 roku, kilka dni temu zobaczyłam swoje pierwsze w życiu dwie kreseczki, ale bardzo blade. Kreska niestety od kilku dni nie ciemnieje (testy robię codziennie rano), dzisiaj poszłam na betę i czekam na wynik, mega się stresuje. Boję się, że moja radość była przedwczesna.
Anio0lek
Hej! Trzymam kciuki za wysoka betę daj znać jak wynikCześć Dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie było i większość osob, ktore mogłyby mnie pamiętać zaszło już w upragnioną ciążę. Ja zrobiłam sobie przerwę od pisania na forum, ale nie przestawałam Was czytać. Gratuluje wszytkim, ktorym się udało i zobaczyły dwie kreski My z mężem staramy się już ponad 1,5 roku, kilka dni temu zobaczyłam swoje pierwsze w życiu dwie kreseczki, ale bardzo blade. Kreska niestety od kilku dni nie ciemnieje (testy robię codziennie rano), dzisiaj poszłam na betę i czekam na wynik, mega się stresuje. Boję się, że moja radość była przedwczesna.
Julliette
13dc, monitoring dzisiaj wieczoremCześć dziewczyny, miłego dnia dla Was Jak się czujecie? Który dc? Ktoś dzisiaj testuje?
Dorciaaaa88
Jasne, dam znać Siedze teraz w pracy i nie mogę o niczym innym myśleć.Hej! Trzymam kciuki za wysoka betę daj znać jak wynik
Julliette
Spokojnie ❤ Ile dni po owulacji robiłaś test, ten który wyszedł pozytywny? Nie obrazimy się jeśli Nam go pokażeszCześć Dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie było i większość osob, ktore mogłyby mnie pamiętać zaszło już w upragnioną ciążę. Ja zrobiłam sobie przerwę od pisania na forum, ale nie przestawałam Was czytać. Gratuluje wszytkim, ktorym się udało i zobaczyły dwie kreski My z mężem staramy się już ponad 1,5 roku, kilka dni temu zobaczyłam swoje pierwsze w życiu dwie kreseczki, ale bardzo blade. Kreska niestety od kilku dni nie ciemnieje (testy robię codziennie rano), dzisiaj poszłam na betę i czekam na wynik, mega się stresuje. Boję się, że moja radość była przedwczesna.
Trzymam kciuki, że wszystko będzie w porządku i zaraz będziemy mogły gratulować
reklama