reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzień dobry dziewczyny! To prawda, że odkąd człowiek stara się o dziecko tworzą się nagle dziwne rzeczy 😒 witam się w 19 dc, według premom owulacja była wczoraj bo w 17 dc był pozytywny test owu, ostatni skok na testach owu miałam również w 14dc i wtedy zaobserwowałam już wysoko szyjkę i najbardziej płodny śluz, później z tym śluzem było bez szału bardziej kremowy niż białko... Dzisiaj rano chcąc zbadać szyjkę jak codziennie zauważyłam, że wystąpiło u mnie brązowe plamienie a szyjka nadal jest wysoko. Jakieś pomysły co to może być? Bo to mój pierwszy raz z taką anomalią 🤔😅 i na pewno nie skaleczyłam się podczas badania 😌miłego dnia wszystkim! ❤
niektóre kobiety mają plamienia owulacyjne, ja w testy lh jakoś nie wierzę wolę pomiary temp bo owulacje mam różnie i późne od 17dc do 27 nawet, syn był z dnia 21 dc owulacji

niektóre kobiety mają plamienia owulacyjne, ja w testy lh jakoś nie wierzę wolę pomiary temp bo owulacje mam różnie i późne od 17dc do 27 nawet, syn był z dnia 21 dc owulacji
Mój ginekolog ostatnio powiedział , ze testy od 10 dc , stosunki najlepiej co drugi dzień , częściej to wtedy sperma już nie jest takiej jakości i jest gęsta .

reklama
Dzień dobry! Nie moge w to uwierzyć!!! Jestem taka szcześliwa 😍 Zobacz załącznik 1205983

Gratulacje ❤ ❤ ❤ aż się zaczęłam szczerzyć do tego telefonu jak zobaczyłam test 😁 Dużo zdrówka dla waszej dwójeczki 😊 To wasze pierwsze maleństwo?

Ja po monitoringu, wczoraj 11dc pęcherzyk w lewym jajniku 12mm, jeszcze jest za mały... Koło czwartku kolejny monitoring, mam nadzieję, że podrośnie ładnie i będzie można działać 🧐

Do góry