reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

może owulacja Ci się przesunęła ? 🤷‍♀️
W październiku bylam
U ginekologa i mówię ze chyba mialam
Wczoraj owulacje bo strasznie mnie bolały jajniki , sprawdził i rzeczywiście moi ze zgadza się , także nie możliwe bo czułam owulacje na 100 % 4pazdziernika :( plamien dostałam w dniu okresu , to mnie dziwi bo mi się to nawet z implantacją nie składa, bo implantacją do 12 dnia po zapłodnieniu .

reklama
Gratuluję najnowszych kreseczek 🥳😍
Wczoraj pisałam, że jestem 7dpo, robilam proga, wyszedł dość nisko bo tylko 8. A dziś rano wstałam i przy podcieraniu miałam brazowe plamienie... Dopiero 22dc, więc chyba za wcześnie na plamienia przed okresowe 🙈🙊🤷‍♀️
Trzymam kciuki 😍fajnie byłoby gdybys opisała jak u ciebie to wyglądało, ile dni trwało itp ,bo ja mialam
Plamienia w dniu spodziewanej miesiączki na 100 proc nie bylo to jak normalna miesiączka , ale wydaje mi się ze na implantację 15 dzień po owulacji to za późno :( teraz sama nie wiem :(

Nie wiem bo ja nie moerzylam , bardziej obserwowałam śluz płodny i czucie ze mam owulacje ,a bardzo ja czulam. Kilka razy z ciekawości sprawdzilam
Temp przed okresem ,4 dni przed 37 a 1 dzień przed okresem spadała do 36,6 i Juz wiedzialam
Ze dostane okres , a teraz nie wiem bo nie sprawdziłam w tym cyklu . Dzisiaj zmierzylam jest 39 i się zastanawiam , w 16 dniu po owulacji zeobilam test i negatyw teraz znów się boje
39?😳
Temp w ciąży nie musi być powyżej 37,ma być po prostu na wyższych 🙃

Hmm jak tak dobrze pomyśle: piersi sa wieksze i bolesne; chce mi sie pić ciagle; bardziej sucha skóra (ale to może od ogrzewania) i tyle :) Coca ja czekam na Ciebie!! Później napisze, co braliśmy itd. w tym cyklu :) może komuś pomoże

Koniecznie, wszystkie wskazówki mile widziane [emoji16]
Dzięki, fajnie by było być razem na sierpniowych, ale ja totalnie nie czuje nic nadzwyczajnego chyba wiec [emoji39]

Nie robiłam, lekarz powiedział ze nie ma sensu ładować się w kolejne koszty. Zakłada ze mam dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa to u mnie bd wszystko okej, widzi jedynie problem w słabszym nasieniu partnera.
Tez mam jedno dziecko, fakt jestem po cesarce, przymierzamy sie do inseminacji choć idzie nam to bardzo pod górkę, i drożność było jako podstawowe badanie...
nie musza byc całkowicie niedrożne ale przytkane śluzem itp i juz nie będzie sie udawało, uważam ze w tym przypadku wymuszonym kosztem będzie inseminacja, ale to tylko moje zdanie. Oczywiście trzymam kciuki żeby sie udało ;)

reklama
Do góry