Dzięki dziewczyny, zobaczymy jak to bedzie, jak nie przyjdzie okres to powtorze w środe. Ten test to 10, wiec czuły, stad wiadomo jak ma być pozytywny to chciałam zobaczyć wyrazne kreski... 93kora nie mieszkam w Polsce, a testy mam z lokalnej apteki@naomi89 kiedy będziesz test powtarzała ? i od razu powiedz jakiej firmy test masz ?
reklama
93kora
Fanka BB :)
oczywiście,że przebija jak każdej z Nas ja mam cień cienia mgły na żywo ale dobrze może być to kreska testowa . J wróci to pojedziemy do rossmanna po bobo testy bo mam dzisiaj takiego lenia, że jedynie listy odebrałam od listonoszaNie przebija tam nic?
93kora
okejDzięki dziewczyny, zobaczymy jak to bedzie, jak nie przyjdzie okres to powtorze w środe. Ten test to 10, wiec czuły, stad wiadomo jak ma być pozytywny to chciałam zobaczyć wyrazne kreski... 93kora nie mieszkam w Polsce, a testy mam z lokalnej apteki
E
Em82
Gość
Ok to poczekam i wtedy ci pogratuluje ale jak na moje to się udalo[emoji3059][emoji173] niepotrzebny był ten smutek rano![emoji847][emoji3059][emoji7][emoji173]Dzięki dziewczyny, zobaczymy jak to bedzie, jak nie przyjdzie okres to powtorze w środe. Ten test to 10, wiec czuły, stad wiadomo jak ma być pozytywny to chciałam zobaczyć wyrazne kreski... 93kora nie mieszkam w Polsce, a testy mam z lokalnej apteki
kkozuszek
Zaciekawiona BB
Właśnie się umówiłam do lekarzaNajlepiej by było pójść, dla potwierdzenia owulacji
E
Em82
Gość
Na moich testach zawsze ta biel tak wali po oczach, że dostaje oczopląsu i potem na każdym swoim teście widzę wyimaginowaną drugą kreskę[emoji2358] ale niestety widzę ją tylko oczami swojej wyobrazni [emoji23] mam nadzieję, że u Ciebie kreska okaże się prawdziwa[emoji1695]oczywiście,że przebija jak każdej z Nas [emoji23] ja mam cień cienia mgły na żywo ale dobrze może być to kreska testowa . J wróci to pojedziemy do rossmanna po bobo testy bo mam dzisiaj takiego lenia, że jedynie listy odebrałam od listonosza
PaulinaMalina91
ale to znaczy,ze co miesiąc mam sprawdzać czy owy była czy poprószy co jakiś czas?Progesteron ok. 7dpo.
Już mi troche przeszło, nic innego niż nadzieja mi nie pozostało. Czas szybko leci, kilka dni i bedzie wiadomo, na czym stoję.Ok to poczekam i wtedy ci pogratuluje ale jak na moje to się udalo[emoji3059][emoji173] niepotrzebny był ten smutek rano![emoji847][emoji3059][emoji7][emoji173]
93kora
Oo to witam w klubie hehe . Jak nie będzie jej teraz to będzie w grudniuNa moich testach zawsze ta biel tak wali po oczach, że dostaje oczopląsu i potem na każdym swoim teście widzę wyimaginowaną drugą kreskę[emoji2358] ale niestety widzę ją tylko oczami swojej wyobrazni [emoji23] mam nadzieję, że u Ciebie kreska okaże się prawdziwa[emoji1695]
reklama
E
Em82
Gość
No przecież oczywiście, że tak [emoji123][emoji2532][emoji3059]Oo to witam w klubie hehe [emoji13] . Jak nie będzie jej teraz to będzie w grudniu [emoji123][emoji123]