MamaR
Fanka BB :)
Sama? To tak się da? Jesteś kosmetologiem / lekarzem? WowDokładnie sama sobie robię usta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama? To tak się da? Jesteś kosmetologiem / lekarzem? WowDokładnie sama sobie robię usta
Jasne, że dam znać. Mam długie cykle i w poprzednim cyklu owu miałam dość późno, w 25dc bodajże a dziś mam 7dc więc trochę jeszcze zejdzie. A jeszcze raz powiedz w którym dc Ty jesteś?U mnie te niebieskie też na początku się tak jakby zalewają na różowo. Po chwili to znika. Jak będziesz miała peak to daj znać, bo jestem ciekawa czy u mnie go jeszcze nie było czy on po prostu tak wygląda słabo. Ja już od dzisiaj po jednym dziennie będę robić.
Miałam robione wcześniej u lekarzy, później postanowiłam sama zrobić przestudiowalam książki o tym i filmy i zrobiłam wyszło superSama? To tak się da? Jesteś kosmetologiem / lekarzem? Wow
O skurczach pierwsze słyszę, jedynie, że był to kiedyś mit i trzeba by było spożywać jego bardzo duże ilości. Sam ananas w zamian ma za to bardzo dużo zdrowotnych właściwości nie tylko podczas starania się o dzieckoZ tym ananasem to ja mam mieszane uczucia, jest teoria, że jedzenie zbyt dużych ilości może wywoływać poronienie, bo bromelaina może powodować skurcze macicy. Ja jadłam przez dwa cykle, od owulacji, ale tym razem odpuściłam.
Dzisiaj 12dc i wg apki owulacja jest dziś, 10 dc miałam dosyć mocną kreskę testową, ale nie taką jak kontrolna. Wczoraj już kreska była słabsza. Dziś jeszcze nie robiłam testu. Śluz płodny jest już 3 dni więc może to jednak był peak. Będę robiła za parę dni proga to zobaczę co się dzieje.Jasne, że dam znać. Mam długie cykle i w poprzednim cyklu owu miałam dość późno, w 25dc bodajże a dziś mam 7dc więc trochę jeszcze zejdzie. A jeszcze raz powiedz w którym dc Ty jesteś?
Dzisiaj 12dc i wg apki owulacja jest dziś, 10 dc miałam dosyć mocną kreskę testową, ale nie taką jak kontrolna. Śluz płodny jest już 3 dni więc może to jednak był peak. Będę robiła za parę dni proga to zobaczę co się dzieje.
Robiłam test o 10:00, 15:00 i 20:00 i każdy taki sam był. Może peak miałam w nocy jakby nie było, męczę chłopa od trzech dni w łóżku i nie mam zamiaru przestać W Mikołaja będę testować i liczę na prezent.Mogło tak być ze peak Ci się krótko utrzymuje i się nie wstrzelilas z siusianiem [emoji16] trzymam kciuki za wysokiego proga [emoji110]
Robiłam test o 10:00, 15:00 i 20:00 i każdy taki sam był. Może peak miałam w nocy [emoji848] jakby nie było, męczę chłopa od trzech dni w łóżku i nie mam zamiaru przestać [emoji1] W Mikołaja będę testować i liczę na prezent.
Ok, to już nie martwię się, że coś ze mną nie tak Może przegapiłam po prostu skok. Tylko teraz nie wiem kiedy robić progesteron. 22 DC przy 26-27 dniowych cyklach? Właściwie ostatnio to ciężko mi powiedzieć ile mają, bo każdy inny.No między 20 a 10 jest trochę godzin [emoji6] mi kiedyś wychodziły pozytywy koło 22, a rano już jaśniało [emoji16]
Ok, to już nie martwię się, że coś ze mną nie tak [emoji16] Może przegapiłam po prostu skok. Tylko teraz nie wiem kiedy robić progesteron. 22 DC przy 26-27 dniowych cyklach? Właściwie ostatnio to ciężko mi powiedzieć ile mają, bo każdy inny.