Ja akurat uwielbiam owoce, wiec jem zawszeO skurczach pierwsze słyszę, jedynie, że był to kiedyś mit i trzeba by było spożywać jego bardzo duże ilości. Sam ananas w zamian ma za to bardzo dużo zdrowotnych właściwości nie tylko podczas starania się o dziecko
Polecam artykuł :https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIARAB&usg=AOvVaw0a3XJDWDDFc4_y09U49p5X
reklama
Ancka
Fanka BB :)
Dziewczyny moja fasolka jeszcze jest pęcherzykiem i ma 2mm
Super [emoji4] kiedy kolejna wizyta?Dziewczyny moja fasolka jeszcze jest pęcherzykiem i ma 2mm [emoji134]
Ancka
4.12 za dwa tygodnie od tej z wczoraj wychodzi wg wymiarów pęcherzyka że owu była u mnie wtedy kiedy śluz się kończył a mąż miał dzika ochotę i dorwał mnie z rana prawie wbrew mojej woliSuper [emoji4] kiedy kolejna wizyta?
To już będzie super fasolka [emoji4]4.12 za dwa tygodnie od tej z wczoraj wychodzi wg wymiarów pęcherzyka że owu była u mnie wtedy kiedy śluz się kończył a mąż miał dzika ochotę i dorwał mnie z rana prawie wbrew mojej woli
E
Em82
Gość
Mąż wyczuł moment[emoji1320][emoji6]4.12 za dwa tygodnie od tej z wczoraj wychodzi wg wymiarów pęcherzyka że owu była u mnie wtedy kiedy śluz się kończył a mąż miał dzika ochotę i dorwał mnie z rana prawie wbrew mojej woli
HeraUnique
U mnie same pękająTak z ciekawości, wszystkie bierzecie zastrzyk na pęknięcie przy stymulacji letrozolem? Czy pęcherzyki same pękają?
U mnie też same pękały
Tak z ciekawości, wszystkie bierzecie zastrzyk na pęknięcie przy stymulacji letrozolem? Czy pęcherzyki same pękają?
reklama
MamaR
Jak brałam letrozol to same pekaly, raz dostałam zastrzyk ale nie pamiętam czemu mi go zapisał może był za duży pecherzyk. Chodziłam na monitoring i było widać że pękają, potem też poziom progesteronu badałam i wartość wskazywała na przebywa owulacje :-)