reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Witam serdecznie wszystkie Staraczki! Miłego dnia. 🙃 Ktoś dziś testuje?
Wg kalendarzyka od dziś mam dni płodne 🤩, więc ostro działamy. Myślicie, że lepiej co dwa dni czy codziennie? Czytałam, że z jednej strony lepiej co dwa dni, bo wtedy nasienie jest silniejsze, a z drugiej, że lepiej codziennie, bo większa szansa trafić w okienko. Jak uważacie? 🧐
Mysle, ze lepiej co dwa dni, nasienie ma wtedy szanse na regeneracje. W poprzednim cyklu działalismy codziennie podczas dni płodnych i nic.. lekarze tez zalecaja co dwa dni

Witam serdecznie wszystkie Staraczki! Miłego dnia. 🙃 Ktoś dziś testuje?
Wg kalendarzyka od dziś mam dni płodne 🤩, więc ostro działamy. Myślicie, że lepiej co dwa dni czy codziennie? Czytałam, że z jednej strony lepiej co dwa dni, bo wtedy nasienie jest silniejsze, a z drugiej, że lepiej codziennie, bo większa szansa trafić w okienko. Jak uważacie? 🧐

Ja stosował zawsze metodę co 2 dni i nadal nie jestem 😁 nie ma reguły. Kochajcie się wtedy jak będziecie mieli na to ochotę 😏❤️[/QUOTE]

Ja stosował zawsze metodę co 2 dni i nadal nie jestem 😁 nie ma reguły. Kochajcie się wtedy jak będziecie mieli na to ochotę 😏❤️
No właśnie w poprzednim cyklu nie zgadzałam się, jak partner miał ochotę, a nie minęło magiczne 2 dni, bo jakość nasienia i bla bla. Może w tym cyklu trzeba zaszaleć codziennie, jeśli będzie ochota i tyle. 🤣👍

Poprzednie trzy cykle takie podejście nie zadziałało, dlatego pomyślałam, że może musimy zmienić technikę. [emoji1787]
Dokładnie tak jak Hera pisze. Jak bedziecie się kochać według "harmonogramu" to szybko się to stanie dla Was takie automatyczne-robicie bo musicie. Po co sobie odbierać przyjemność i spontaniczność? Jesteście młodzi, jak nie teraz to kiedy? Szkoda to marnowac[emoji38] skoro mnóstwo par najczęściej zachodzi kiedy odpuszczają to znaczy, że coś w tym jest[emoji6] zostawić myślenie i bzykać się![emoji6]

reklama
Do góry