E
Em82
Gość
A tak w ogóle to cześć dziewczyny[emoji847] dziś 6dc, jutro @ odchodzi w niepamięć na bardzo długo [emoji1320] miłego dnia dla Was[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle, ze lepiej co dwa dni, nasienie ma wtedy szanse na regeneracje. W poprzednim cyklu działalismy codziennie podczas dni płodnych i nic.. lekarze tez zalecaja co dwa dniWitam serdecznie wszystkie Staraczki! Miłego dnia. Ktoś dziś testuje?
Wg kalendarzyka od dziś mam dni płodne , więc ostro działamy. Myślicie, że lepiej co dwa dni czy codziennie? Czytałam, że z jednej strony lepiej co dwa dni, bo wtedy nasienie jest silniejsze, a z drugiej, że lepiej codziennie, bo większa szansa trafić w okienko. Jak uważacie?
Poprzednie trzy cykle takie podejście nie zadziałało, dlatego pomyślałam, że może musimy zmienić technikę.Kochajcie się tak jak macie ochotę. Bez spiny. Jeśli chcecie codziennie to codziennie [emoji6]
Witam serdecznie wszystkie Staraczki! Miłego dnia. Ktoś dziś testuje?
Wg kalendarzyka od dziś mam dni płodne , więc ostro działamy. Myślicie, że lepiej co dwa dni czy codziennie? Czytałam, że z jednej strony lepiej co dwa dni, bo wtedy nasienie jest silniejsze, a z drugiej, że lepiej codziennie, bo większa szansa trafić w okienko. Jak uważacie?
Ja w tym cyklu co zaszłam po okresie co 2 dni w okolicy płodnych codziennie i udało się.Mysle, ze lepiej co dwa dni, nasienie ma wtedy szanse na regeneracje. W poprzednim cyklu działalismy codziennie podczas dni płodnych i nic.. lekarze tez zalecaja co dwa dni
Nasze poprzednie też codziennie były i nicPoprzednie trzy cykle takie podejście nie zadziałało, dlatego pomyślałam, że może musimy zmienić technikę.
No właśnie w poprzednim cyklu nie zgadzałam się, jak partner miał ochotę, a nie minęło magiczne 2 dni, bo jakość nasienia i bla bla. Może w tym cyklu trzeba zaszaleć codziennie, jeśli będzie ochota i tyle.Ja stosował zawsze metodę co 2 dni i nadal nie jestem nie ma reguły. Kochajcie się wtedy jak będziecie mieli na to ochotę
Kurcze, czyli nie ma chyba reguły. Jednym się uda tak, innym siak.Nasze poprzednie też codziennie były i nic
Dokładnie tak jak Hera pisze. Jak bedziecie się kochać według "harmonogramu" to szybko się to stanie dla Was takie automatyczne-robicie bo musicie. Po co sobie odbierać przyjemność i spontaniczność? Jesteście młodzi, jak nie teraz to kiedy? Szkoda to marnowac[emoji38] skoro mnóstwo par najczęściej zachodzi kiedy odpuszczają to znaczy, że coś w tym jest[emoji6] zostawić myślenie i bzykać się![emoji6]Poprzednie trzy cykle takie podejście nie zadziałało, dlatego pomyślałam, że może musimy zmienić technikę. [emoji1787]
Ale dodatkowo w tym cyklu po seksie 15 mi n leżałam z nogami w górzeKurcze, czyli nie ma chyba reguły. Jednym się uda tak, innym siak.