reklama
Mimi94
Fanka BB :)
M
Mówilam i tyle samo dni po owu. Już nie mogę doczekać się poranka [emoji7] mimo, że później do pracy [emoji23]Tak jak u mnie [emoji173]
sundee23
Ja zaczekam te 5 dni, na razie nie robię już testuM
Mówilam i tyle samo dni po owu. Już nie mogę doczekać się poranka [emoji7] mimo, że później do pracy [emoji23]
Mimi94
Ja nie wytrzymam i w czwartek planuje betę jak nadal będą cienieJa zaczekam te 5 dni, na razie nie robię już testu
sundee23
Ja na bete też się wybieram, możemy razem hahaJa nie wytrzymam i w czwartek planuje betę jak nadal będą cienie
Mimi94
Oby się udało... A to nasz 9cykl starań, 2 na lamettcie, że wcześniej 4 Clo więc mogłoby się w końcu udać. Mąż też nasienie ma nie za dobre ale jak podliczyłam koszty miesięczne starań to wyszło mi ok 1000zl. Więc niech się w końcu uda!Ja na bete też się wybieram, możemy razem haha
sundee23
U mnie to pierwszy cykl starań. Życze Wam, żeby się już udałoOby się udało... A to nasz 9cykl starań, 2 na lamettcie, że wcześniej 4 Clo więc mogłoby się w końcu udać. Mąż też nasienie ma nie za dobre ale jak podliczyłam koszty miesięczne starań to wyszło mi ok 1000zl. Więc niech się w końcu uda! ❤
Mimi94
Dzięki również trzymam kciukiU mnie to pierwszy cykl starań. Życze Wam, żeby się już udało
reklama
Mimi94
Pytanko...
Czy Wy tez ok 10dc czułyście takie uciążliwe uczucie/ból w pachwinie? Raz z jednej, raz z drugiej.. No momentami to chodzić mam trudność... Jest to mega dziwny, nieprzyjemny ból i dodatkowo ból w dole pleców. Planowo do @ jeszcze jakieś 10dni bo owu była w 11dc
Czy Wy tez ok 10dc czułyście takie uciążliwe uczucie/ból w pachwinie? Raz z jednej, raz z drugiej.. No momentami to chodzić mam trudność... Jest to mega dziwny, nieprzyjemny ból i dodatkowo ból w dole pleców. Planowo do @ jeszcze jakieś 10dni bo owu była w 11dc