reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Załączniki

• IMG_20200728_071416.jpg
    IMG_20200728_071416.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Ja na bete też się wybieram, możemy razem haha
Oby się udało... A to nasz 9cykl starań, 2 na lamettcie, że wcześniej 4 Clo więc mogłoby się w końcu udać. Mąż też nasienie ma nie za dobre ale jak podliczyłam koszty miesięczne starań to wyszło mi ok 1000zl. Więc niech się w końcu uda! ❤️

Oby się udało... A to nasz 9cykl starań, 2 na lamettcie, że wcześniej 4 Clo więc mogłoby się w końcu udać. Mąż też nasienie ma nie za dobre ale jak podliczyłam koszty miesięczne starań to wyszło mi ok 1000zl. Więc niech się w końcu uda! ❤
U mnie to pierwszy cykl starań. Życze Wam, żeby się już udało 😘😘

reklama
Pytanko...
Czy Wy tez ok 10dc czułyście takie uciążliwe uczucie/ból w pachwinie? Raz z jednej, raz z drugiej.. No momentami to chodzić mam trudność... Jest to mega dziwny, nieprzyjemny ból i dodatkowo ból w dole pleców. Planowo do @ jeszcze jakieś 10dni bo owu była w 11dc

Do góry