reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

W moim kalendarzyku jest coś takiego jak krwawienie wewnątrz cyklu niezwiązane z miesiaczka. Obserwuj ile dni to będzie jak jeden dwa to bym to tak zaznaczyła. Mogłaś mieć np torbiel i Ci pękła ponoć to się często zdarza.
Ale czy miałabym takie krwawienie jak przy normalnym okresie? I brzuch też mnie boli jak przy okresie. Dajesz nadzieję ale nie miałam torbieli w zeszłym miesiącu..

reklama
W moim kalendarzyku jest coś takiego jak krwawienie wewnątrz cyklu niezwiązane z miesiaczka. Obserwuj ile dni to będzie jak jeden dwa to bym to tak zaznaczyła. Mogłaś mieć np torbiel i Ci pękła ponoć to się często zdarza.
W środę idę do ginekologa to mi podejrzy czy była torbiel. Tylko że krwawienie zrobiło się trochę bardziej intensywne popołudniu i brzuch boli także pewnie to okres

Nasze ciała są dziwne. W 15 tygodniu ciąży dostałam krwawiemia z synkiem takiego mocnego że skrzepy leciały. Byłam pewna ze poronilam a w szpitalu na usg wszystko ok i nie wiadomo skąd to krwawienie. Synuś żył i miał się dobrze. Dwa dni na kroplowkach lezalam i trzeciego wypisali mnie do domu. Więcej się to nie powtórzyło. Synuś urodzony po terminie bo dobrze mu było w brzuchu :-)

Masakra, nadrobilam was.... ponad 250 stron/wiadomości? Nie wiem jak to jest tu liczone na dole aplikacji... w każdym bądź razie lektura przed snem po pracy zaliczona. Mąż dziś ma spokój i sobie już spi, ale od jutra mu nie odpuszczę, seksy przy najmniej co 2 dni muszą być [emoji23] dziś ostatni dzień okresu minął, jutro już nic nie powinno kapac z podwozia więc do roboty [emoji23]
Gryfin trzymam kciuki z niecierpliwością..

No właśnie łyżeczkowanie. I na dodatek wiem, że w niektórych szpitalach praktykują najpierw podawanie tabletek na wywołanie żeby tak na siłę nie otwierać a ja nie dostałam od razu zabieg.
I ostatnio w luźnej rozmowie znajoma mi napomknęła, że po poronieniu miała drożność. Pogadam z lekarzem, ale pytam bo jak coś to pewnie też bym w Bocianie robiła 😉
Jak będę już po to Ci opowiem co i jak :) pytałam się czy muszę odbyć u nich wizytę ale na szczęście nie ;) a wizyta 300zl 😜

Kurcze... Mam jakieś plamienia, kawa z mlekiem. Jak dobrze, że za 2 dni już wizyta u giną, przynajmniej się czegoś dowiem, oby.
A jestem w 11 dc dopiero

reklama
Do góry