reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

I później już w ogóle? A brałaś pod uwagę inseminację albo in vitro?
w ogóle. Idę do pracy na 2 zmiany i będziemy się mijać z m także bez sensu moim zdaniem. Pewnie też cykl mi się rozreguluje.

Iui i ivf odpada bo klinika nie zrobi ponieważ muszę być ustabilizowana diabetologicznie a od czerwca nie umiem znalesc u siebie diabetologa albo nie przyjmują nowych pacjentów albo nie mają terminów. Więc nie ma szans. A u mnie nie ma prywatnych diabetologów. Do tego coraz mniej lekarzy z taką specjalizacja a większe zapotrzebowanie także sama rozumiesz.

reklama
Potwierdzam. W pochwie mi się zmienia w ciągu cyklu, bezdotykowym na czole tak długo jak się nie przeziębię 36.6. Przykład z dzisiaj: rano poprawnie zmierzona 37.00, na czole 36.6, teraz z ciekawości 37.28, czoło wciąż 36.6 [emoji846]
Ej. Mierze elektronicznym na czole bezdotykowym, 36.6, a na zwykłym nadal 36.6
I teraz pytanie do wszystkich, normalnie tempke mam 36.2, od przedwczoraj 36.6, i nie wiem czemu. Testy owu też nijakie (ciemniała, a teraz zjasniala- to normalne, że tak skacze lh?) tak wiem, że może jeszcze ściemnieć, ale spokoju mi to nie daje, a jestem totalnym amatorem co do testów owu.

w ogóle. Idę do pracy na 2 zmiany i będziemy się mijać z m także bez sensu moim zdaniem. Pewnie też cykl mi się rozreguluje.

Iui i ivf odpada bo klinika nie zrobi ponieważ muszę być ustabilizowana diabetologicznie a od czerwca nie umiem znalesc u siebie diabetologa albo nie przyjmują nowych pacjentów albo nie mają terminów. Więc nie ma szans. A u mnie nie ma prywatnych diabetologów. Do tego coraz mniej lekarzy z taką specjalizacja a większe zapotrzebowanie także sama rozumiesz.
A co masz konkretnie na myśli mówiąc ustabilizowana diabetologicznie?

Ej. Mierze elektronicznym na czole bezdotykowym, 36.6, a na zwykłym nadal 36.6
I teraz pytanie do wszystkich, normalnie tempke mam 36.2, od przedwczoraj 36.6, i nie wiem czemu. Testy owu też nijakie (ciemniała, a teraz zjasniala- to normalne, że tak skacze lh?) tak wiem, że może jeszcze ściemnieć, ale spokoju mi to nie daje, a jestem totalnym amatorem co do testów owu.

Te mierzenie w takim razie nie jest miarodajne [emoji2368] ma być śluzówka. Bezdotykowe są obarczone sporym marginesem, na skroni wyjdzie Ci inaczej niż na środku czoła [emoji2368]

Już Ci pisałam ze LH skacze nawet w ciągu dnia, nawet Ci swoje testy pokazałam i przykładowe wykresy.

reklama
Do góry