reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

I później już w ogóle? A brałaś pod uwagę inseminację albo in vitro?
w ogóle. Idę do pracy na 2 zmiany i będziemy się mijać z m także bez sensu moim zdaniem. Pewnie też cykl mi się rozreguluje.

Iui i ivf odpada bo klinika nie zrobi ponieważ muszę być ustabilizowana diabetologicznie a od czerwca nie umiem znalesc u siebie diabetologa albo nie przyjmują nowych pacjentów albo nie mają terminów. Więc nie ma szans. A u mnie nie ma prywatnych diabetologów. Do tego coraz mniej lekarzy z taką specjalizacja a większe zapotrzebowanie także sama rozumiesz.

reklama
Potwierdzam. W pochwie mi się zmienia w ciągu cyklu, bezdotykowym na czole tak długo jak się nie przeziębię 36.6. Przykład z dzisiaj: rano poprawnie zmierzona 37.00, na czole 36.6, teraz z ciekawości 37.28, czoło wciąż 36.6 [emoji846]
Ej. Mierze elektronicznym na czole bezdotykowym, 36.6, a na zwykłym nadal 36.6
I teraz pytanie do wszystkich, normalnie tempke mam 36.2, od przedwczoraj 36.6, i nie wiem czemu. Testy owu też nijakie (ciemniała, a teraz zjasniala- to normalne, że tak skacze lh?) tak wiem, że może jeszcze ściemnieć, ale spokoju mi to nie daje, a jestem totalnym amatorem co do testów owu.

w ogóle. Idę do pracy na 2 zmiany i będziemy się mijać z m także bez sensu moim zdaniem. Pewnie też cykl mi się rozreguluje.

Iui i ivf odpada bo klinika nie zrobi ponieważ muszę być ustabilizowana diabetologicznie a od czerwca nie umiem znalesc u siebie diabetologa albo nie przyjmują nowych pacjentów albo nie mają terminów. Więc nie ma szans. A u mnie nie ma prywatnych diabetologów. Do tego coraz mniej lekarzy z taką specjalizacja a większe zapotrzebowanie także sama rozumiesz.
A co masz konkretnie na myśli mówiąc ustabilizowana diabetologicznie?

Ej. Mierze elektronicznym na czole bezdotykowym, 36.6, a na zwykłym nadal 36.6
I teraz pytanie do wszystkich, normalnie tempke mam 36.2, od przedwczoraj 36.6, i nie wiem czemu. Testy owu też nijakie (ciemniała, a teraz zjasniala- to normalne, że tak skacze lh?) tak wiem, że może jeszcze ściemnieć, ale spokoju mi to nie daje, a jestem totalnym amatorem co do testów owu.

Te mierzenie w takim razie nie jest miarodajne [emoji2368] ma być śluzówka. Bezdotykowe są obarczone sporym marginesem, na skroni wyjdzie Ci inaczej niż na środku czoła [emoji2368]

Już Ci pisałam ze LH skacze nawet w ciągu dnia, nawet Ci swoje testy pokazałam i przykładowe wykresy.

reklama
Do góry