reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Korzeń maca na ruchliwość i fertilman witaminy na całość 😁
Coś takiego? Nic nie pisze, że wspomaga ruchliwość czy coś, tylko że"pomaga w zachowaniu naturalnej aktywności seksualnej ". Kosztuje około 20zl

Załączniki

• Screenshot_20201115-160036.jpg
    Screenshot_20201115-160036.jpg
    97,3 KB · Wyświetleń: 63
  • Screenshot_20201115-160036.jpg
    Screenshot_20201115-160036.jpg
    97,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Androwit mój giń polecił, nie wiem czy on miał wpływ bo przed ponodnym badaniem nasienia zaszłam w ciążę więc mąż już nie powtarzał badań. Jakoś dwa miesiące brał te tabletki.

Mi kazała zrobić test ale sama doszłam do wniosku ze lepiej beta hcg. Chyba że miała na myśli test z krwi :-D To kiedy Ty robisz też w piątek??

Dopiero pod koniec listopada [emoji6]

Coś takiego? Nic nie pisze, że wspomaga ruchliwość czy coś, tylko że"pomaga w zachowaniu naturalnej aktywności seksualnej ". Kosztuje około 20zl
Tak coś takiego 😉
" Korzeń maca zwiększa popęd płciowy u mężczyzn (nie wpływając jednak na poziom hormonów płciowych we krwi) i ułatwia erekcję. Poza tym poprawia produkcję spermy oraz ruchliwość plemników. Tym samym wywiera pozytywny wpływ na płodność"

A to w tym nie pomogę, bo od 2018r nawet cienia cienia u siebie nie widziałam [emoji17]
Nie smutaj 😘 ja lipca 2019 robiłam kilka testów co miesiąc.... Od 9 miesięcy nie robię testów i dzięki temu nie smutaj, że jedna 😂 a teścik czeka w szafce na cud 😂 bo to już chyba w kategoriach cudu....myślę, że jak kiedyś znajdę w ciążę to nie uwierzę 😁

Dopiero pod koniec listopada
emoji6.png
Ale też 10 dni bierzesz luteine?
Nie smutaj 😘 ja lipca 2019 robiłam kilka testów co miesiąc.... Od 9 miesięcy nie robię testów i dzięki temu nie smutaj, że jedna 😂 a teścik czeka w szafce na cud 😂 bo to już chyba w kategoriach cudu....myślę, że jak kiedyś znajdę w ciążę to nie uwierzę 😁
Jak po 24 cyklach zaszłam w ciążę to mój mąż nie uwierzył, mówił że coś mi się musiało przestawić żebym ochlonela :-D Ale to była ciąża! Mamy z niej piękna córkę 😍

Nie burzę się :) Ok, skoro wiesz lepiej czy się nakręcam czy nie to w takim razie Ci zaufam i też stwierdzę że tak jest. Najwyraźniej nie można zbytnio nic napisać na temat tego jak się człowiek czuje albo że będzie testować bo może to zostać źle odebrane. W takim razie pozostanę dalej tylko przy czytaniu :)
łapie cię chyba PMS. Po to jest forum żeby pisać i ty też masz do tego prawo. Ja napisałam swoje zdanie opinie tylko. Nie chciałam żebyś mnie odebrała źle.

Ja też tu pisze jak się czuje czy coś mnie boli i też się czasami "nakręcam" ale jak poczytam posty to zaraz mnie sprowadzają na ziemię żeby nie było ciężkiego zawodu jak się znowu nie uda i miesiączka przyjdzie co do godziny za 16 dni.

właśnie mi się wydaje,że faza lutealna też mi się wydłużyła,z resztą jak wszystko w tym dzikim roku ;/. Pięknie Ci dziękuję,o trzymam kciuki aby Tobie wreszcie ukazały się II kreseczki i 9 miesięcy nudy ❤
(nie) dziękuję by nie zapeszac choć dzisiaj jestem 1dpo to i tak wiem że przyjdzie co do godziny🤷‍♀️, ale mam nadzieję że Twoje kreseczki tu zobaczę 🥰🥰

reklama
Do góry