Coś takiego? Nic nie pisze, że wspomaga ruchliwość czy coś, tylko że"pomaga w zachowaniu naturalnej aktywności seksualnej ". Kosztuje około 20zlKorzeń maca na ruchliwość i fertilman witaminy na całość
reklama
coca
Fanka BB :)
Androwit mój giń polecił, nie wiem czy on miał wpływ bo przed ponodnym badaniem nasienia zaszłam w ciążę więc mąż już nie powtarzał badań. Jakoś dwa miesiące brał te tabletki.
Mi kazała zrobić test ale sama doszłam do wniosku ze lepiej beta hcg. Chyba że miała na myśli test z krwi To kiedy Ty robisz też w piątek??
Dopiero pod koniec listopada [emoji6]
HeraUnique
Tak coś takiegoCoś takiego? Nic nie pisze, że wspomaga ruchliwość czy coś, tylko że"pomaga w zachowaniu naturalnej aktywności seksualnej ". Kosztuje około 20zl
" Korzeń maca zwiększa popęd płciowy u mężczyzn (nie wpływając jednak na poziom hormonów płciowych we krwi) i ułatwia erekcję. Poza tym poprawia produkcję spermy oraz ruchliwość plemników. Tym samym wywiera pozytywny wpływ na płodność"
Aksamitka28
Nie smutaj ja lipca 2019 robiłam kilka testów co miesiąc.... Od 9 miesięcy nie robię testów i dzięki temu nie smutaj, że jedna a teścik czeka w szafce na cud bo to już chyba w kategoriach cudu....myślę, że jak kiedyś znajdę w ciążę to nie uwierzęA to w tym nie pomogę, bo od 2018r nawet cienia cienia u siebie nie widziałam [emoji17]
K
Katijah
Gość
Mój w tym cyklu co zaszłam brał, on zadowolony i ja więc działaTak coś takiego
" Korzeń maca zwiększa popęd płciowy u mężczyzn (nie wpływając jednak na poziom hormonów płciowych we krwi) i ułatwia erekcję. Poza tym poprawia produkcję spermy oraz ruchliwość plemników. Tym samym wywiera pozytywny wpływ na płodność"
MamaR
Ale też 10 dni bierzesz luteine?Dopiero pod koniec listopada
Jak po 24 cyklach zaszłam w ciążę to mój mąż nie uwierzył, mówił że coś mi się musiało przestawić żebym ochlonela Ale to była ciąża! Mamy z niej piękna córkęNie smutaj ja lipca 2019 robiłam kilka testów co miesiąc.... Od 9 miesięcy nie robię testów i dzięki temu nie smutaj, że jedna a teścik czeka w szafce na cud bo to już chyba w kategoriach cudu....myślę, że jak kiedyś znajdę w ciążę to nie uwierzę
coca
Ale też 10 dni bierzesz luteine?
Jak po 24 cyklach zaszłam w ciążę to mój mąż nie uwierzył, mówił że coś mi się musiało przestawić żebym ochlonela Ale to była ciąża! Mamy z niej piękna córkę [emoji7]
12 dni [emoji6]
młoda1994
łapie cię chyba PMS. Po to jest forum żeby pisać i ty też masz do tego prawo. Ja napisałam swoje zdanie opinie tylko. Nie chciałam żebyś mnie odebrała źle.Nie burzę się Ok, skoro wiesz lepiej czy się nakręcam czy nie to w takim razie Ci zaufam i też stwierdzę że tak jest. Najwyraźniej nie można zbytnio nic napisać na temat tego jak się człowiek czuje albo że będzie testować bo może to zostać źle odebrane. W takim razie pozostanę dalej tylko przy czytaniu
Ja też tu pisze jak się czuje czy coś mnie boli i też się czasami "nakręcam" ale jak poczytam posty to zaraz mnie sprowadzają na ziemię żeby nie było ciężkiego zawodu jak się znowu nie uda i miesiączka przyjdzie co do godziny za 16 dni.
młoda1994
(nie) dziękuję by nie zapeszac choć dzisiaj jestem 1dpo to i tak wiem że przyjdzie co do godziny, ale mam nadzieję że Twoje kreseczki tu zobaczęwłaśnie mi się wydaje,że faza lutealna też mi się wydłużyła,z resztą jak wszystko w tym dzikim roku ;/. Pięknie Ci dziękuję,o trzymam kciuki aby Tobie wreszcie ukazały się II kreseczki i 9 miesięcy nudy ❤
reklama
E
Em82
Gość
Może teraz kiedy udało Ci się wyrownac cykl to może w końcu się uda i przez całe 9 miesięcy bedzie wszystko dobrze [emoji3059](nie) dziękuję by nie zapeszac choć dzisiaj jestem 1dpo to i tak wiem że przyjdzie co do godziny[emoji2368], ale mam nadzieję że Twoje kreseczki tu zobaczę [emoji3059][emoji3059]