reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

napisałam ogólnikowo a ty zaraz musisz się burzyć 🤦‍♀️🤦‍♀️ nie nakręcasz się ale się nakręcasz.

Owszem masz prawo mieć nadzieję każda z nas ja tu ma i to jest normalne.

Jak korzystasz z życia to super cieszę się bardzo😊😊
Nie burzę się :) Ok, skoro wiesz lepiej czy się nakręcam czy nie to w takim razie Ci zaufam i też stwierdzę że tak jest. Najwyraźniej nie można zbytnio nic napisać na temat tego jak się człowiek czuje albo że będzie testować bo może to zostać źle odebrane. W takim razie pozostanę dalej tylko przy czytaniu :)

reklama
Mnie zaczął właśnie boleć brzuch jak na okres 🥺
Mnie tez :( biorę duphaston i przed odstąpieniem muszę się upewnić ze nie jestem w ciąży ale mam tylko testy o czułości 50... Eh. Ale szyjka tez nisko się opuściła, już w tym cyklu wiem ze odpadam :( pamiętaj! Grudzień będzie nasz!! Dla mnie to rzut na taśmę bo chciałam rodzic latem :D

Znalazłam Cię ;)
Test ten sam robiłaś?
Nadzieja umiera ostatnia! Trzymam kciuki :)
Kochana ❤️ Tak, niestety ten sam test. Jeżeli do wtorku nie będzie @ to zrobię jeszcze raz bo biorę duphaston i muszę go odstawić... może będziemy się jeszcze razem starać, pamietam jak rok temu we wrześniu razem robiłyśmy testy 😂 a teraz Ty już masz dzidzie przy sobie ❤️ Jak się zdecydujecie na czwarte to wiesz, jakby co to ja tu jestem ;)

Mnie tez :( biorę duphaston i przed odstąpieniem muszę się upewnić ze nie jestem w ciąży ale mam tylko testy o czułości 50... Eh. Ale szyjka tez nisko się opuściła, już w tym cyklu wiem ze odpadam :( pamiętaj! Grudzień będzie nasz!! Dla mnie to rzut na taśmę bo chciałam rodzic latem :D

A beta? Mi gin kazała zdobić betę przed odstawianiem luteiny.

Ja mam od 4 cykli w końcu regularne ale za to faza lutealna maksymalna bo aż 16 dni trwa. Ale dobrze ze wszystko wraca u mnie do normy w końcu po tylu latach.

Tobie życzę dwuch kreseczek na ciążowym. Trzeba jakoś normalnie zakańczać ten zepsuty rok 2020.
właśnie mi się wydaje,że faza lutealna też mi się wydłużyła,z resztą jak wszystko w tym dzikim roku ;/. Pięknie Ci dziękuję,o trzymam kciuki aby Tobie wreszcie ukazały się II kreseczki i 9 miesięcy nudy ❤

reklama
Dziewczyny a co możecie polecić dla facetów na poprawę plemnikow?
Androwit mój giń polecił, nie wiem czy on miał wpływ bo przed ponodnym badaniem nasienia zaszłam w ciążę więc mąż już nie powtarzał badań. Jakoś dwa miesiące brał te tabletki.
A beta? Mi gin kazała zdobić betę przed odstawianiem luteiny.
Mi kazała zrobić test ale sama doszłam do wniosku ze lepiej beta hcg. Chyba że miała na myśli test z krwi :-D To kiedy Ty robisz też w piątek??

Do góry