Gryfin
Fanka BB :)
Nie, nie mierzę zamierzam zamówić na następny cykl jest ten okaże się straconymOby nie przyszedł. A mierzysz temperaturę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie mierzę zamierzam zamówić na następny cykl jest ten okaże się straconymOby nie przyszedł. A mierzysz temperaturę?
a no to będzie udany. Dobrze pamiętam że to Ty miałaś pierwszy cykl z clo i zaszłaś w ciążę?Tak ten był z [emoji4]
Tak ale to było 4 lata temu [emoji23]a no to będzie udany. Dobrze pamiętam że to Ty miałaś pierwszy cykl z clo i zaszłaś w ciążę?
uwierz ze będziesz będzie tłumaczenie że a może za wcześnie a może test nie pokazał. Znam to z doświadczenia. Żeby się nie katować to beta sprowadzi cię na ziemię. Test nawet w dniu terminu @ może nie pokazać ciazyJa chyba zatestuje jutro, bo niepotrzebnie się zaczynam nakręcać i wolę ostudzić swój entuzjazm, kompletnie nie liczę na to że w tym cyklu się udało. Jutro będzie 27dc, dzień lub dwa do @ więc jeśli ma coś pokazać to pokaże a chociaż nie będę się dłużej katować nadzieją
Nie rozumiem w ogóle co Ty piszesz[emoji848] jaki stracony cykl?[emoji2955] to bzdura jakaś kompletna. W środę wszystkie zobaczymy twoje piękne 2 kreseczki. I czekam tu na pierwsze zdjęcie twojego małego cudu[emoji173]Nie, nie mierzę zamierzam zamówić na następny cykl jest ten okaże się straconym [emoji17]
Ja trzymam mocno kciukiU mnie 29dc z 31, 12 dpo ale temperatura mi spada więc na nic nie liczę tylko czekam na okres
W tamtym miesiącu negatyw ostudził moje nadzieje a zaraz po nim pojawiła się @, może tym razem też tak będzieuwierz ze będziesz będzie tłumaczenie że a może za wcześnie a może test nie pokazał. Znam to z doświadczenia. Żeby się nie katować to beta sprowadzi cię na ziemię. Test nawet w dniu terminu @ może nie pokazać ciazy
Może się tak zdarzyć ale myślę, że wszystkie jesteśmy dorosłe i każda wie co robi też sądzę, że nakręcania się nie jest zdrowe bo można sobie cały cykl poprzestawiać i udziwnićDziewczyny, a ja tak z innej beczki. Tylko nie myślcie, że do Was się przyczepiam, bardziej do siebie, haha! Nie boicie się, że doszukując się tak na siłę symptomów ciąży, że Was boli inaczej, że Wąs inaczej kłuje itd, wmowicie sobie ciążę urojoną...? Ja się tak wystarszylam w poprzednim cyklu. Że miałam skurcze, których normalnie nie mam, wyższa temperaturę niż zwykle... I zaczęłam wręcz być pewna, że jestem w ciąży. Ale wyszedł negatyw. Potem dostałam @. Temperatura mi w sumie się dość wysoko dalej utrzymuje, @ miałam bez bólu brzucha (a zawsze mnie bardzo boli) i dużo krótszą niż zwykle. Do tego to kołatanie serca, zasłabnięcie, mdłości... Czego nigdy nie miałam. I z tyłu głowy mam nadzieję, że może mimo @ jednak jestem w ciąży, choć to niemożliwe. Testów nie robię, bo wiem, że to skrajnie głupie myślenie. I tak się wystraszyłam, że o rany, a jak sobie wmówię i będę mieć ciążę urojoną? Nie boicie się tego? Że tak doszukując się i w ogóle się nakrecicie do tego stopnia?