Smerfetka94
Fanka BB :)
Więc coś musi być na rzeczyNo właśnie nawet mój mąż widzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc coś musi być na rzeczyNo właśnie nawet mój mąż widzi
Też coś widzęNo właśnie nawet mój mąż widzi
Ja widzę i na jednym i na drugim! [emoji846] Leć na betęA to Bobo testZobacz załącznik 1154810
Pinki są kapryśne. Nie jednej cienie pokazały już po dacie @ a przyrost bety sprawdzasz?A ja chyba nie wytrzymam czy testy PINK mogą oszukiwać wczoraj ciąża potwierdzona u ginekologa i kazał zarobić mi dzisiaj rano test więc zrobiłam A on wyszedł taki ja chyba jestem jedyna w swoim rodzaju i weź tu się nie stresuj [emoji852]
Mój mi nie pozwala w czwartek pójdęJa widzę i na jednym i na drugim! [emoji846] Leć na betę
No właśnie nie bo nie mam takiej możliwości jeszcze do końca tyg ☹Pinki są kapryśne. Nie jednej cienie pokazały już po dacie @ a przyrost bety sprawdzasz?
Ja już od 6 stałabym w kolejce! HahaMój mi nie pozwala w czwartek pójdę