reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
22.10 - 75
29.10 - 650
2.11 - 2400
10.11 - 16000 (6+4)

Jak myślicie czy przyrost HCG jest dobry? Byłam na USG 4 listopada (5+6) i nie było nawet widać pęcherzyka. Strasznie się stresuje
ja też się nie znam aż tak ale wydaje mi się,że przyrost jest okej. Pęcherzyk/zarodek może zobaczyć później. Ale beta ładnie Ci rośnie więc nie denerwuj się na zapas :)

Cześć Dziewczyny [emoji4]
Jestem tu nowa, postanowiłam dołączyć i opowiedzieć moją historię.
Wraz z moim chłopakiem staramy się o dziecko od prawie półtora roku, przy czym w międzyczasie mieliśmy małe przerwy.
Jestem po dwóch ciążach biochemicznych: pierwsza zakończona pobytem w szpitalu przy bhcg 130, druga zakończona 1,5-miesięcznym krwawieniem po bhcg 870.
Wczoraj wieczorem przyszła spóźniona o 4 dni @ (choć ten cykl był dziwny i już miałam nadzieję...). Za tydzień działamy na nowo [emoji4]
Jeśli w tym roku się nie uda, postanowiliśmy iść wspólnie na badania. Mam 32 lata i nie jest łatwo [emoji3061]
Miło się Was czyta, więc pozwolę sobie się udzielać. Trzymam kciuki za Was!

Witam Cię rówieśniczko [emoji3526][emoji3526] trzymam za Ciebie kciuki [emoji110][emoji110]

reklama
wiecie co dziewczyny? wczoraj Wam pisałam ,ze mnie zalewało dosłownie '' jajkiem kurzym '' a dzisiaj już cisza. mało tego. tylko jak się samobadam tak to nazwijmy mam taki biały już. Kurczaki morskie za nim poznam do końca organizm to 50 mi stuknie chyba😅

Do góry