reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Do kawki na poprawę humorku, mądrości tvp
E
Em82
Gość
Hahaha[emoji1787] nie mogę wstać z podlogi[emoji1787]Do kawki na poprawę humorku, mądrości tvp [emoji16]
93kora
Hahahahahaha przepraszamy Was rybkiDo kawki na poprawę humorku, mądrości tvp
93kora
może jak powiesz co Ci dolega to szybciej Cię przyjmą, chyba nie wszędzie są taborety i ludzieMam 18 numerek. Wszedł drugi i masę ciężarnych. Mam nadzieję że jak polozna mnie zobaczy, to potraktuje jako ciezarna
Gryfin
Nie mogę wina kobiet, że ryby mają mniej potomstwaDo kawki na poprawę humorku, mądrości tvp
Silence85
Oj tu są parapety ale już polozna mnie zobaczyła. To może wejdę szybciejmoże jak powiesz co Ci dolega to szybciej Cię przyjmą, chyba nie wszędzie są taborety i ludzie
93kora
no mam nadzieje,że Cię wpuszczą szybciej . Nic by się tamtym na poczekalni nie stało a Ty potrzebujesz porady i to na jużOj tu są parapety ale już polozna mnie zobaczyła. To może wejdę szybciej
PaulinaMalina91
Dużo dziewczyn poleca premom, taka mega rozbudowana jest ale dopiero dzosiaj ja sciagnelam i zaczne testowac
Cześć, jakie polecacie aplikacje do monitoringu? Używam FLO ale tam nie ma opcji by zaznaczyć kiedy miało się owulacje :/ na monitoringu byłam 28.10 i 29.10 brałam zastrzyk otrivielle. A w aplikacji pokazuje mi ze „szczyt” był 31.10 na podstawie okresu i nawet nie wiem kiedy testować, a co dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam nieregularne [emoji57]
reklama
Cześć, jakie polecacie aplikacje do monitoringu? Używam FLO ale tam nie ma opcji by zaznaczyć kiedy miało się owulacje :/ na monitoringu byłam 28.10 i 29.10 brałam zastrzyk otrivielle. A w aplikacji pokazuje mi ze „szczyt” był 31.10 na podstawie okresu i nawet nie wiem kiedy testować, a co dopiero kiedy przyjdzie @ bo mam nieregularne [emoji57]
Ja uzywam fertility friend I femometer.