reklama
93kora
Fanka BB :)
ja też tak chceTo będziemy testować razem , jak miałam dodatni test ovu poprzednim razem to z mężem staraliśmy się tylko 1 raz i wyszła 2 córeczka chciałam w tedy soradzic czy testy ovu działają
Ja miałam ovu 17dc, później robiłam test w terminie @ i był negatywny, potem tak jakby przyszła @ miałam brązowe plamienia, które trwały 2 dni (prawdopodobnie plamienie implantacyjne) i test kolejny zrobiłam po 5 dni od planowanej @ i była słaba 2 kreska.Pytanie, czyli jak owu przesunięta dwa dni to @ też dwa dni później przyjdzie? Czyli testowanie dopiero po dwóch dniach spóźnienia, jeśli w ogóle ?
93kora
z anatomicznego punktu człowieka i z własnej autopsji tak powinna przyjść później @Pytanie, czyli jak owu przesunięta dwa dni to @ też dwa dni później przyjdzie? Czyli testowanie dopiero po dwóch dniach spóźnienia, jeśli w ogóle ?
E
Em82
Gość
Tak przesunela się. @ miałam mieć 16 a teraz jest zapowiedziana na 19. Dobrze, że mierze temp i robię testy owu bo znów bym się nakręcala, że @ się spóźnia i pewnie jestem w ciąży[emoji85][emoji28]A Tobie też się przesuneła owu nie? To znaczy że @ przyjdzie też później? [emoji848]
Silence85
Jak owu miałam dzień wcześniej to @ też dzień wcześniej. A jak owu się spóźniła to i @ też o tyle samo dniPytanie, czyli jak owu przesunięta dwa dni to @ też dwa dni później przyjdzie? Czyli testowanie dopiero po dwóch dniach spóźnienia, jeśli w ogóle ?
Pytanie, czyli jak owu przesunięta dwa dni to @ też dwa dni później przyjdzie? Czyli testowanie dopiero po dwóch dniach spóźnienia, jeśli w ogóle [emoji849]?
U mnie tak było jak owulacja później to @ tez później, jak owu wcześniej to reszta wcześniej. Faza lutealna ta sama.
E
Em82
Gość
To my dalej jak bliźniaczki [emoji847][emoji28]Dzięki wielkie, to już wiem, że w poniedziałek nie przyjdzie tylko w środę [emoji849][emoji106]
Cykle takie same, owu w tym samym momencie. A jak którejś się owu przesunie to tej drugiej też i to nawet o tyle samo dni [emoji28]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gryfin
W takim razie jak @ się nie rozkręci testujemy w środę?To my dalej jak bliźniaczki [emoji847][emoji28]