Tak to wyglądaA jakie normy w laboratorium? Mi się wydaje że ok. Ale każde laboratorium ma swoje normy
reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Podstawowy hormon w diagnostyce chorób tarczycy, zazwyczaj sam wynik TSH nic nam nie mówi, trzeba by było zrobić jeszcze FT3, FT4, ATPO i ATG, ale wydaje mi się że ten wynik mieści się w normie i jest dobry, wszystko zależy jakie "widełki" przyjmuje laboratoriumKochane nie czekajcie
A chciałam zapytać o wynik TSH 1,340mU/l - to jest dobry wynik? Ja nawet nie wiem co to za hormon i czym się zajmuje.
Silence85
Wygląda okTak to wygląda Zobacz załącznik 1199231
Paulahopsa
Zaciekawiona BB
Tak, po prostu napisałam wszystko co czuję lub widzę, jako post powitalnyTym bardziej jeśli mówisz, ze czujesz się przeziębiona to temperatura może iść lekko w górę z tego powodu [emoji6]
Mam 23 dzień cyklu, czekam do czwartku z betą
CzarnaMamba21
Czemu nie czekać?
Wiesz jakie to fajne, jak przezywamy z Tobą [emoji23]
Kochane nie czekajcie
A chciałam zapytać o wynik TSH 1,340mU/l - to jest dobry wynik? Ja nawet nie wiem co to za hormon i czym się zajmuje.
Czemu nie czekać?
Fajne to będzie jak tam coś wyjdzie, teraz to ja się bardziej stresuje, że tu forum nakręciłam na nic.
CzarnaMamba21
To będziemy przeżywać razem jeśli nic nie wyjdzie.
Ale ja jestem przekonana, że wyjdzie i trzymam baaaardzo mocno kciuki za betę!
Ale ja jestem przekonana, że wyjdzie i trzymam baaaardzo mocno kciuki za betę!
Fajne to będzie jak tam coś wyjdzie, teraz to ja się bardziej stresuje, że tu forum nakręciłam na nic.
Silence85
Nawet jak nie będzie, to od tego tu jesteśmy by wspieraćFajne to będzie jak tam coś wyjdzie, teraz to ja się bardziej stresuje, że tu forum nakręciłam na nic.
Nie przejmuj się bo jak nie to będziemy dopingować kolejny cykl, nic straconego [emoji16]
reklama