reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No dlatego mówię, że to już Twoja decyzja. Moim zdaniem jak ma być dobrze to po prostu będzie, tak samo jak dziewczyny zachodza w zdrowe ciąże po łyżeczkowaniu. Mi by było szkoda czasu, ale rozterki rozumiem i daleka jestem od namawiania. To tylko moje zdanie 😉 potwierdzone doświadczeniem. 😉
Dzięki :) Chyba napiszę smsa do mojej Pani doktor. Chociaż co ona mi może powiedzieć jak nie byłam u niej jeszcze po histero.

reklama
Zalamalam sie troche zrobilam dzisiaj progesteron 7dpo I taki wynik masakra :( mial ktos taki jaki wynik ? Co dalej z tym robic Zobacz załącznik 1197962

Cykle bezowulacyjne zdarzają się i zdrowym kobietom [emoji106] ja dla samej siebie sprawdzałabym następne, żeby wiedzieć czy to reguła. Poza tym - ja w poprzednim cyklu miałam po domniemanej owu tez poniżej 1, ale okazało się, ze mi się owu przesunęła, następny już wyszedł w porządku tydzień później.

Tylko niestety nie wiem jaką powinna brać dawkę i czy w ogóle kobieta która się stara o dziecko, ja biorę ze względu na wadę serca i przebyte operację 🙂 myślę że warto być ostrożnym, to nie jest suplement diety
Mi poprzedni gin po odstawieniu antyków kazał brać ovarin i zaax- tez niby na tej samej zasadzie co acard

Cykle bezowulacyjne zdarzają się i zdrowym kobietom [emoji106] ja dla samej siebie sprawdzałabym następne, żeby wiedzieć czy to reguła. Poza tym - ja w poprzednim cyklu miałam po domniemanej owu tez poniżej 1, ale okazało się, ze mi się owu przesunęła, następny już wyszedł w porządku tydzień później.
Dokładnie tak jak mowisz
U mnie witamy 1dc jednak cykl bez owu jak gin przypuszczał... Kupuje testy owu i zaczynamy wyszukiwać oowuu. Trzymajcie kciuki🙏

reklama
Do góry