reklama
mariaantonina96
Fanka BB :)
Ja zawsze wszystko w życiu mam zaplanowane dużo szybciej, ale niestety nie wszystko da się zaplanować hehOoo to grubo [emoji33] to ja sobie jednak na spokojnie czekam na rozwój sytuacji [emoji6]
Tez mam teściowa i to bardzo blisko, upierdliwe babsko i sierpniu raz w miesiącu zdarzają sie awanturki.. alw jakoś trzeba żyćSobie też tego życzę im dłużej on z nią nie mieszka im dłużej jesteśmy razem, tym z nią jest gorzej conajmniej jakbym go wywoziła powoli na drugi koniec świata na początku mnie uwielbiała, póki mieszkał w domu No cóż jakoś trzeba sobie radzić
HeraUnique
No nie da się inaczej. Potworem nie jestem żeby mu zabronić kontaktów z matką czasami przygryzam wargę i już całe szczęście teść jest spoko I wie jak na mnie działa jego żona często ratuje sytuację za nim dojdzie do jakiegoś brutalnego ataku6z jednej lub drugiej stronyTez mam teściowa i to bardzo blisko, upierdliwe babsko i sierpniu raz w miesiącu zdarzają sie awanturki.. alw jakoś trzeba żyć
E
Em82
Gość
To moja teściowa ma dosłownie na wszystko wywalone. Ani nie pomaga ani nie szkodzi i w sumie się z tego cieszę bo mam święty spokój [emoji28]No mój wie co mu grozi jak poleci do mamy [emoji23] moje też sprawdza czy jadł, a jest zła na mnie jak np mój M coś sprząta "jak możesz kazać mu coś robić" [emoji15][emoji15] no szok [emoji1787] zawsze myślałam, że moja mama wciska się wszędzie ale teraz widzę, że prawie w ogóle się mną nie interesuje [emoji23]
Ja drugi dzien cyklu... wiec jeszcze trochę...10 dni do testowania a u Was?
HeraUnique
Ja się modlę o koniec tego cyklu już mi obojętnie czy skończy się ciążą czy okresem, ma się po prostu skończyć10 dni do testowania a u Was?
Gryfin
Same przyjemności przed Tobą, nic tylko się cieszyćJa drugi dzien cyklu... wiec jeszcze trochę...
reklama
mariaantonina96
15 dni10 dni do testowania a u Was?