reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Sobie też tego życzę 😂 im dłużej on z nią nie mieszka im dłużej jesteśmy razem, tym z nią jest gorzej 🙄 conajmniej jakbym go wywoziła powoli na drugi koniec świata 🤣 na początku mnie uwielbiała, póki mieszkał w domu 🤣 No cóż jakoś trzeba sobie radzić 🙃
Tez mam teściowa i to bardzo blisko, upierdliwe babsko i sierpniu raz w miesiącu zdarzają sie awanturki.. alw jakoś trzeba żyć

Tez mam teściowa i to bardzo blisko, upierdliwe babsko i sierpniu raz w miesiącu zdarzają sie awanturki.. alw jakoś trzeba żyć
No nie da się inaczej. Potworem nie jestem żeby mu zabronić kontaktów z matką 🤷‍♀️ czasami przygryzam wargę i już 😇 całe szczęście teść jest spoko I wie jak na mnie działa jego żona 😂 często ratuje sytuację za nim dojdzie do jakiegoś brutalnego ataku6z jednej lub drugiej strony 🙃

No mój wie co mu grozi jak poleci do mamy [emoji23] moje też sprawdza czy jadł, a jest zła na mnie jak np mój M coś sprząta "jak możesz kazać mu coś robić" [emoji15][emoji15] no szok [emoji1787] zawsze myślałam, że moja mama wciska się wszędzie ale teraz widzę, że prawie w ogóle się mną nie interesuje [emoji23]
To moja teściowa ma dosłownie na wszystko wywalone. Ani nie pomaga ani nie szkodzi i w sumie się z tego cieszę bo mam święty spokój [emoji28]

reklama
Do góry