agaaataaaa
Fanka BB :)
Kurcze ale tu duzo postow sie pojawia, nie nadazam dobrze, ze pracuje zdalnie, to co chwile sobie tam spojrze, bo tak to bym nie nadrobila jakis czat by sie przydal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ale tu duzo postow sie pojawia, nie nadazam dobrze, ze pracuje zdalnie, to co chwile sobie tam spojrze, bo tak to bym nie nadrobila jakis czat by sie przydal
Ja miałam owu 2.11 to będziemy testować razemJa teraz od pozytywnego testu owu codziennie przez trzy dni jestem już po więc teraz 12 dni oczekiwania na okres, najgorszy czas dla mnie
ale pewnie nie były czterodniowe? [emoji28]
No wlasnie ja tez tak mam, chwile poklikam o oknie pracowym, za chwile tu sie przelaczamhaha ja tak samo, też na pracy zdalnej jestem i częściej klikam tu niż na służbowym laptopie
Mnie też biegunka złapała ale jak zaczęło jeździć po brzuchu masakra ale nic takiego nie jadłam... Ciekawe ile poczekam sobie na tą ciotkęa mnie dopadło jakieś rozwolnienie, od trzech lat wieczne zaparcia, po tym jak zaczęłam się odchudzać
i może nawet pomyślałabym, że to może objaw? ale ale, wczoraj żarłam łazanki, które zrobiłam 4 dni temu
to na pewno ich wina!
Dziewczyny zrobiłam test
Zobacz załącznik 1197412[emoji1]