reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Taki maraton bardzo osłabia żołnierzyki. Najlepiej co drugi albo trzeci dzień a dopiero w okolicy owu codziennie.
Może i tak ale cóż zrobić jak ten mój wiecznie napalony łazi i spokoju nie daje? [emoji1787] kochamy się codziennie bo mamy ochotę, nie myślimy w tym momencie o żołnierzykach[emoji6] dajemy sie porwać chwili[emoji28] w końcu o to w tym chodzi a nie tylko o prokreacje[emoji1303]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może i tak ale cóż zrobić jak ten mój wiecznie napalony łazi i spokoju nie daje? [emoji1787] kochamy się codziennie bo mamy ochotę, nie myślimy w tym momencie o żołnierzykach[emoji6] dajemy sie porwać chwili[emoji28] w końcu o to w tym chodzi a nie tylko o prokreacje[emoji1303]
I bardzo dobrze, to nie ma byc wg wytycznych, im bardziej naturlanie to wychodzi, tym lepiej, przeciez nasze babki i dziadki, nie mieli dostepu do takich lekarzy i takiej wiedzy, nikt sie nad tym wszytskim nie zastanawial i nie rozczulal ani nad owulacja (pewnie nie wiedzieli nawet, ze takie cos istnieje) ani nad tym kiedy uprawiac seks i bylo ok :D Teraz mam mega hipochondryczny swiat niestety, za duzo analizujemy i potepiam to, bo sama do tego swiatka naleze i niestety umartiwam sie czesto niepotrzebnie...miej wyj*** a bedzie Ci dane, to jest najlepsze dewiza

Ale mi się dzisiaj spać chcę, zasypiam na stojąco 😩😩 to nie jest mój dzień zdecydowanie, wstałam późno, bo późno poszłam spać, zanim się ogarnęłam i zobaczyłam że nie mam ani kawy ani mleka już była 10.00 i godziny dla seniorów 🤦‍♀️🤦‍♀️ Musiałam to z siebie wyrzucić sorry 😁

a mnie dopadło jakieś rozwolnienie, od trzech lat wieczne zaparcia, po tym jak zaczęłam się odchudzać 😞
i może nawet pomyślałabym, że to może objaw? ale ale, wczoraj żarłam łazanki, które zrobiłam 4 dni temu 😂
to na pewno ich wina!

Ale mi się dzisiaj spać chcę, zasypiam na stojąco [emoji30][emoji30] to nie jest mój dzień zdecydowanie, wstałam późno, bo późno poszłam spać, zanim się ogarnęłam i zobaczyłam że nie mam ani kawy ani mleka już była 10.00 i godziny dla seniorów [emoji2356][emoji2356] Musiałam to z siebie wyrzucić sorry [emoji16]

Bez kawy i mleka o 10 bym wpadła w głęboka depresje [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] kawa i mleko musi być na już [emoji23]

a mnie dopadło jakieś rozwolnienie, od trzech lat wieczne zaparcia, po tym jak zaczęłam się odchudzać [emoji20]
i może nawet pomyślałabym, że to może objaw? ale ale, wczoraj żarłam łazanki, które zrobiłam 4 dni temu [emoji23]
to na pewno ich wina!

Tez jadłam łazanki [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry