tak tak! rób dzisiaj!!!Niech się nie zjawia po co
Brak objawów to też objaw
Ja może dziś sikne popołudniu, bo K przywiezie testy
reklama
K
Katijah
Gość
Boję się, w poprzednim cyklu było to samo
Jak siknelam to @ przylazła
oj w tym nie przyjdzie, ja to jestem pewna, że u Ciebie będą dwie krechyBoję się, w poprzednim cyklu było to samo
93kora
Fanka BB :)
ja tak mam co miesiącBoję się, w poprzednim cyklu było to samo
Jedna kolezanka dowiedziala sie o ciazy w 6 msc. Jak twierdzi miala okres a ze byla przy sobie to nawet nie zdawala sobie sprawy z tego, ze moze byc w ciazyAle to chyba juz wina konkretnej pani ze nie wie. Tego sobie nie wyobrażam
93kora
słuchaj ja też znam taką jedną . w 5 mscu się dowiedziała a chlała na potęgę bo to okres wakacyjny był . myślała,że jej wątroba siadła a to ruchy dziecka byłyJedna kolezanka dowiedziala sie o ciazy w 6 msc. Jak twierdzi miala okres a ze byla przy sobie to nawet nie zdawala sobie sprawy z tego, ze moze byc w ciazy
Ostatnia edycja:
HeraUnique
Jedna kolezanka dowiedziala sie o ciazy w 6 msc. Jak twierdzi miala okres a ze byla przy sobie to nawet nie zdawala sobie sprawy z tego, ze moze byc w ciazy
Kobietki spokojnie, natura tak wymyśliła, że do któregoś tyg ciąży płód jest chroniony przed tym co matka je/pije nie odmawiajcie sobie różnych rzeczy przy staraniach bo ja już ponad 3 lata byłabym totalną abstynentką wszystkiego co nie zdrowe a co do tych przypadków to są też "ciążę z zaskoczenia" dowiadują się dopiero jak rodząsłuchaj ja też znam taką jedną . w 5 mscu się dowiedziała a chlała na potęgę bo to okres wakacyjny był . myślała,że jej wątroba siadła a to ruchy dziecka były
coca
teraz nie mam już wątpliwości
Zobacz załącznik 1197357
Ani ja [emoji3526][emoji3526][emoji110][emoji110]
93kora
hahahah racja . ale jak można ruch dziecka pomylić z wątrobą a dodam ,że nie miała okresu właśnie i myślała,że to nawał pracy bo w Krynicy Morskiej była a tam wiadomo jak sie pracuje ?Kobietki spokojnie, natura tak wymyśliła, że do któregoś tyg ciąży płód jest chroniony przed tym co matka je/pije nie odmawiajcie sobie różnych rzeczy przy staraniach bo ja już ponad 3 lata byłabym totalną abstynentką wszystkiego co nie zdrowe a co do tych przypadków to są też "ciążę z zaskoczenia" dowiadują się dopiero jak rodzą
reklama
HeraUnique
A tego to już nie wiem w sumie ciekawa pracahahahah racja . ale jak można ruch dziecka pomylić z wątrobą a dodam ,że nie miała okresu właśnie i myślała,że to nawał pracy bo w Krynicy Morskiej była a tam wiadomo jak sie pracuje ?