Jak przetrwa to staje sie torbielą która sama przeważnie znika podczas najbliższej miesiączkiZaburzenia hormonalne. Pęcherzyk jest wtedy "przetrwały" i może powodować torbiele
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Tak, ale tak mówimy o pęcherzykach które rosną 30mm. Nie powinien rosnąć taki duży przynajmniej tak mi mówi moja ginekologJak przetrwa to staje sie torbielą która sama przeważnie znika podczas najbliższej miesiączki
K
Katijah
Gość
Trzymam kciukiPrzygotowałam się już na jutrzejsze testowanie
Mam nadzieję, ze @ nie nadejdzie do tego czasu Zobacz załącznik 1197041
Mnie tez sie tak wydawało a tu nie dosc ze taki urósł to jeszcze sam pęknąć i hormony były bardzo w porządku nic z tego nie rozumiem. Mam nadzieje ze w tym cyklu juz wszystko przebiegnie inaczej... bardziej normalnie. Lekarz mi mowil ze teraz wlasnie ma potwierdzona ciaze z pęcherzyka 4,5 cm rzadkość, ewenement ale chyba takie rzeczy sie zdarzają.Tak, ale tak mówimy o pęcherzykach które rosną 30mm. Nie powinien rosnąć taki duży przynajmniej tak mi mówi moja ginekolog
HeraUnique
Tak jak zdarzają się ciąże, o której kobieta nie wie do czasu porodu no ale jie jestem lekarzem i oczywiście życzę powodzeniaMnie tez sie tak wydawało a tu nie dosc ze taki urósł to jeszcze sam pęknąć i hormony były bardzo w porządku nic z tego nie rozumiem. Mam nadzieje ze w tym cyklu juz wszystko przebiegnie inaczej... bardziej normalnie. Lekarz mi mowil ze teraz wlasnie ma potwierdzona ciaze z pęcherzyka 4,5 cm rzadkość, ewenement ale chyba takie rzeczy sie zdarzają.
agaaataaaa
Heh widze, ze Wy dziewczyny bardzo duzo testujecie, ja chyba jestem jakas dziwna, bo nie lubie tego robic, stresuje mnie to jakos i boje sie rozczarowania. Ja w lipcu zrobilam test pare dni po opoznieniu miesiaczki, bo nie liczylam na nic i sie okazal pozytyw, no niestety nie na dlugo... testy owu mnie wkurzaja, wydaja mi sie, ze czesto przeklamuja, ale to moze byc wina mojego cyklu ;/ Oczywiscie mam w domu jakis maly zapasik i owu i ciazaowych, ale jak mam nawet ochote czasem zrobic test, to sobie mowie, a po co marnowac, jak ma wyjsc cos, to i bez tego i wstrzymuje sie jak najdluzej ze zrobieniem, zeby nie rozczarowac sie za wczesnie. No tak dziwnie mam
Ja tez nie jestem dlatego ani jednego ani drugiego nie podważam.Tak jak zdarzają się ciąże, o której kobieta nie wie do czasu porodu no ale jie jestem lekarzem i oczywiście życzę powodzenia ❤
a z ta niewidoma ciąża do czasu porodu to pozostawię bez komentarza.
Ja nie testowałam na tydzień przed tylko w domniemanym dniu miesiączki.Heh widze, ze Wy dziewczyny bardzo duzo testujecie, ja chyba jestem jakas dziwna, bo nie lubie tego robic, stresuje mnie to jakos i boje sie rozczarowania. Ja w lipcu zrobilam test pare dni po opoznieniu miesiaczki, bo nie liczylam na nic i sie okazal pozytyw, no niestety nie na dlugo... testy owu mnie wkurzaja, wydaja mi sie, ze czesto przeklamuja, ale to moze byc wina mojego cyklu ;/ Oczywiscie mam w domu jakis maly zapasik i owu i ciazaowych, ale jak mam nawet ochote czasem zrobic test, to sobie mowie, a po co marnowac, jak ma wyjsc cos, to i bez tego i wstrzymuje sie jak najdluzej ze zrobieniem, zeby nie rozczarowac sie za wczesnie. No tak dziwnie mam
coca
Heh widze, ze Wy dziewczyny bardzo duzo testujecie, ja chyba jestem jakas dziwna, bo nie lubie tego robic, stresuje mnie to jakos i boje sie rozczarowania. Ja w lipcu zrobilam test pare dni po opoznieniu miesiaczki, bo nie liczylam na nic i sie okazal pozytyw, no niestety nie na dlugo... testy owu mnie wkurzaja, wydaja mi sie, ze czesto przeklamuja, ale to moze byc wina mojego cyklu ;/ Oczywiscie mam w domu jakis maly zapasik i owu i ciazaowych, ale jak mam nawet ochote czasem zrobic test, to sobie mowie, a po co marnowac, jak ma wyjsc cos, to i bez tego i wstrzymuje sie jak najdluzej ze zrobieniem, zeby nie rozczarowac sie za wczesnie. No tak dziwnie mam
Ja testów ciążowych tez nie robię [emoji16] nawet nie mam ani jednego w domu [emoji2368] ale testy owu robię i lubię. Pomogły mi trochę w weryfikowaniu kiedy mogę mieć owulacje, bo pojęcia nie miałam, ani jakichś wyjątkowych objawów ani nic, nawet nie byłam pewna czy owulacje mam [emoji2368] oczywiście testy owulacyjne nie zmieniają w żaden sposób naszego współżycia, bo i tak jest regularne i nie za rzadkie [emoji16] ale są tu dziewczyny, które testów owu nie stosują z zasady, jak maja regularne cykle, odpowiednia ilość śluzu to potrafią przewidzieć swoje dni płodne bez dodatkowej pomocy. Albo dlatego ze im nie wychodzą, a maja potwierdzone owulacje u ginekologa [emoji2368] mysle ze jest tu cały przekrój różnych dziewczyn [emoji3526]
reklama
K
Katijah
Gość
No to jedna, która jest taka jak ja. Też się boję testować i nie lubię tego. Jutro mam termin @ i nie będę testowaćHeh widze, ze Wy dziewczyny bardzo duzo testujecie, ja chyba jestem jakas dziwna, bo nie lubie tego robic, stresuje mnie to jakos i boje sie rozczarowania. Ja w lipcu zrobilam test pare dni po opoznieniu miesiaczki, bo nie liczylam na nic i sie okazal pozytyw, no niestety nie na dlugo... testy owu mnie wkurzaja, wydaja mi sie, ze czesto przeklamuja, ale to moze byc wina mojego cyklu ;/ Oczywiscie mam w domu jakis maly zapasik i owu i ciazaowych, ale jak mam nawet ochote czasem zrobic test, to sobie mowie, a po co marnowac, jak ma wyjsc cos, to i bez tego i wstrzymuje sie jak najdluzej ze zrobieniem, zeby nie rozczarowac sie za wczesnie. No tak dziwnie mam