reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Laski, co Wy takie nabzdyczone jesteście niektóre? Tylko jedna Dziewczyna potrafiła normalnie odpowiedzieć na pytanie odnośnie witamin... Reszta która odpowiada na temat, jest wręcz arogancka. Naprawdę nie można grzecznie odpowiedzieć albo zignorować tematu, jeśli nie potrafi się grzecznie albo nie zna odpowiedzi? Po co od razu pluć jadem...? Kilka stron wcześniej ktoś wrzucił foto testuj dwoma kreskami i taka sama sytuacja i te same osoby atakują...
Nie no super jest wejść na forum staraczek, gdzie niektóre z nas starają się parę lat i Mamba o tym wie, wejść i spytać o witaminy dla ciężarnych będąc już w wątkach dla ciężarnych. A tej z 2 kreskami nikt nie zaatakował, raczej skierowałam ją na odpowiedni wątek bo takie są tu na forum. Póki co to Ty się nas czepiasz 💁‍♀️

reklama
a skąd ta pewność? [emoji2]Hormony ciążowe potrafią namieszać, oj potrafią. Czasem na plus, w tej kwestii, czasem na minus... A jak już się Maluch pojawia na świecie, to seks w ogóle może zejść daleki plan i to nawet nie chodzi o czas i miejsce... Ja pamiętam, że tylko po pierwszym porodzie nie doczekałam końca połogu i wizyty u lekarza i po prostu rzuciliśmy się na siebie któregoś razu... Po kolejnych porodach już wcale tak ochoczo nie było, ale też może dlatego, że i obowiązków więcej...

Ja mówię, ze póki co uprawiamy seks jak zawsze, po prostu się nie zabezpieczamy, a nie tylko celujemy na dziecko. Wiem, ze hormony mogą namieszać, ale póki co nie zamierzam nic zmieniać. Niestety nigdy jeszcze nie zaszłam w ciąże tak jak Ty, wiec porównania z własnego doświadczenia tez nie mam.

Laski, co Wy takie nabzdyczone jesteście niektóre? Tylko jedna Dziewczyna potrafiła normalnie odpowiedzieć na pytanie odnośnie witamin... Reszta która odpowiada na temat, jest wręcz arogancka. Naprawdę nie można grzecznie odpowiedzieć albo zignorować tematu, jeśli nie potrafi się grzecznie albo nie zna odpowiedzi? Po co od razu pluć jadem...? Kilka stron wcześniej ktoś wrzucił foto testuj dwoma kreskami i taka sama sytuacja i te same osoby atakują...
Bo dla ciężarówek są odpowiednie wątki. Tam myślę dziewczyny lepiej doradza odnośnie witamin w ciąży niż dziewczyny które w ciąży nie są, nigdy nie były albo były i poronily [emoji2370] pytanie totalnie z czapy

reklama
Do góry