Gryfin
Fanka BB :)
Jak cisza to cisza, a jak się wysypią dwie kreski to Nas zasypieMi został się jeszcze tydzień do terminu @ [emoji1695][emoji1695]
Rzeczywiście coś testów mało ostatnio.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak cisza to cisza, a jak się wysypią dwie kreski to Nas zasypieMi został się jeszcze tydzień do terminu @ [emoji1695][emoji1695]
Rzeczywiście coś testów mało ostatnio.
Jak cisza to cisza, a jak się wysypią dwie kreski to Nas zasypie [emoji28][emoji33][emoji3590]
Wszystkim się jajniki zsolidaryzowaly [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Okresy nam się synchronizują [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja 16 listopada i też mi się będzie pewnie dłużyć okropnieJa to mam termin dopiero na 18 listopada, także jeszcze sporo czasu
O to powinnaś chyba pytać na wątkach ciążowych, nie sądzisz?Kurcze, dziewczyny.. Jakbyście mi pomogły znaleźć nazwę witamin no za cholere sobie nie przypomnę, w składnikach ma być nie tylko kwas foliowy, ale też składnik, który pomaga się wchłaniać. Jednymi słowy, ma być tam inna nazwa kwasu foliowego. Nie wiem czy rozumiecie, mam nadzieję, że tak. To ma być dla kobiety w ciąży do 12 tc
Ja też na 16[emoji847] przejdziemy przez to razem[emoji173]Ja 16 listopada i też mi się będzie pewnie dłużyć okropnie [emoji85]
Nie bierzemy witamin dla ciężarnych. Czemu na staraczkach takie pytanie?[emoji2955]Kurcze, dziewczyny.. Jakbyście mi pomogły znaleźć nazwę witamin no za cholere sobie nie przypomnę, w składnikach ma być nie tylko kwas foliowy, ale też składnik, który pomaga się wchłaniać. Jednymi słowy, ma być tam inna nazwa kwasu foliowego. Nie wiem czy rozumiecie, mam nadzieję, że tak. To ma być dla kobiety w ciąży do 12 tc