reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dokładnie, w uk jak coś się dzieje do 12 tygodnia, to nie chcą pomagać ani ciąży podtrzymywać. Tylko paracetamol oferują ...
Tu na wszystko jest paracetamol.. masakra, ale mam polskiego gin niedaleko więc tam jeżdżę, trochę się boje tej opieki ale co mam się nie starać bo się martwię że coś będzie nie tak.. z drugiej strony tyle kobiet tu rodzi i moje koleżanki z pracy tez są tu po porodach niektóre nawet zadowolone są z opieki..tak więc na zapas się nie przejmuje :)

Jest troche splaszczony. Po prostu tak jakby nie rozwija sie prawidłowo.
U mnie w pierwszej ciąży również pęcherzyk był spłaszczony i trochę młodszy (kilka dni) niż wynikało z OM co zaniepokoiło moją gin. Tylko u mnie przyrosty bety niestety też były nieprawidłowe i skończyło się poronieniem samoistnym w 8 TC. Ale mimo wszystko reguły nie ma, znam przypadek spłaszczonego pecherzyka, który później nadrobił i ciąża później przebiegala prawidłowo. Życzę dużo siły. Odpoczywaj i bądź dobrej myśli może nie wszystko stracone. Przytulam 🥰😘

Tu na wszystko jest paracetamol.. masakra, ale mam polskiego gin niedaleko więc tam jeżdżę, trochę się boje tej opieki ale co mam się nie starać bo się martwię że coś będzie nie tak.. z drugiej strony tyle kobiet tu rodzi i moje koleżanki z pracy tez są tu po porodach niektóre nawet zadowolone są z opieki..tak więc na zapas się nie przejmuje :)
paracetamol to chyba na każdą dolegliwość tam przepisują :D. nie masz co się dziewczyno zastanawiać !!!!! wracaj tutaj do domu swojego 😊 . a w Pl w jakim województwie mieszkasz ? oczywiście czysta ciekawość mnie zżera :)

reklama
no to Ty też wracaj, klimat wszystkiemu sluży a w zasadzie płodności sprzyja. Moja koleżanka była w Anglii ok 6 lat starała się i nici ... wrociła do Polski i 2 cyklu zaszła. Dodam ,że ma PCOS i wiele innych schorzeń więc jak widać coś w tym jest :)
Chyba nie zawsze... Ja mieszkam w PL i jakoś od 38 cykli zajść nie mogę 🤔

Do góry