reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja mam w lutym 26 i zawsze w biedronce i żabce proszą mnie o dowód [emoji23]
Dokladnie nikomu to nie potrzebne :)
Hehe to super, ja mam 25 ale też ciągle mnie o dowód pytają [emoji28][emoji123]
Rozumiem.. obu te testy pomogły :)
O tych nitkach to nie pomoge.. nie wiem co to może znaczyc. A tak jeszcze zapytam, jesteś w UK? Bo ja te testy tu kupiłam i w sumie nie wiem może w Polsce też je można kupić ale tak z ciekawości pytam czy tu właśnie mieszkasz :)

reklama
ale to fajne jest,zaraz 30 a ja dowodem świece po ladzie haha :D. Ja urzęduję w Polsce i kupiłam je na allegro.Kierowałam się opiniami i zakupiłam 25 sztuk testów za 30 zł. Ponoć najlepsze są. Słyszałam,że tam kiepska opieka zdrowotna jest :/.
No dość kiepska ale mamy zamiar wrócić do Polski na wiosnę ale to się okaże czy tak zrobimy. Jestem zapisana tu do angielskiego lekarza bo normalnie mi to przysługuje za darmo.. ale oni tak za bardzo do 12 TC nie uznają z tego co słyszałam od znajomych..:/ ale w razie co stać nas żebym poszła prywatnie do polskiego giną w między czasie więc się nie martwię :)

Ja się tego AMH boje [emoji3061] ale musze dozować finanse teraz [emoji23] najwyżej zamroze jutro surowice przy okazji i zapłacę za samo AMH w listopadzie [emoji2368] może mnie gin nie zje, jak przyjdę bez niego [emoji23]
A po ilu cyklach starań warto zrobić to AMH? Bo to już jest takie bardziej zaawansowane badanie nie?

A po ilu cyklach starań warto zrobić to AMH? Bo to już jest takie bardziej zaawansowane badanie nie?

A nie wiem, ja się długo nie staram, ale ta gin od zawsze lubiła mieć dużo wyników i wszystko wiedzieć, wróciłam do niej po latach, bo to tez endokrynolog przy okazji. Ja mam 32 lata, do tego prawy jajnik wyglada na policystyczny, wiec może uznała, ze warto sprawdzić i wiedzieć na czym stoimy.

No dość kiepska ale mamy zamiar wrócić do Polski na wiosnę ale to się okaże czy tak zrobimy. Jestem zapisana tu do angielskiego lekarza bo normalnie mi to przysługuje za darmo.. ale oni tak za bardzo do 12 TC nie uznają z tego co słyszałam od znajomych..:/ ale w razie co stać nas żebym poszła prywatnie do polskiego giną w między czasie więc się nie martwię :)
Dokładnie, w uk jak coś się dzieje do 12 tygodnia, to nie chcą pomagać ani ciąży podtrzymywać. Tylko paracetamol oferują ...

reklama
WRACAJCIE czym prędzej, nawet jak tam zaciążysz to do 12 tc jakby coś się zadziało (tfu tfu ) nie pomogą Ci :(. A zmiana klimatu ponoć służy :)

Do góry