E
Em82
Gość
Pamiętaj, że masz nas[emoji173] wszystkie mocno Cię wspieramy [emoji173][emoji173][emoji173]Czekam na wyniki testu i przyjęcie do szpitala. Powiem wam ze już wysiadam. Psychicznie i fizycznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj, że masz nas[emoji173] wszystkie mocno Cię wspieramy [emoji173][emoji173][emoji173]Czekam na wyniki testu i przyjęcie do szpitala. Powiem wam ze już wysiadam. Psychicznie i fizycznie.
Rób ten test kobieto![emoji28][emoji847]36dc ciagle czekam [emoji2356][emoji2356] udanych starań!
Hejka Kochane[emoji2322] jak nastroje? U mnie dzisiejsza noc nieprzespana przez ból krzyża i podbrzusza. Owu za jakieś 3-4 dni. A jak wy się czujecie? Miłego dnia wszystkim życzę[emoji8]
Idź na protest, tam się wyżyjesz[emoji6][emoji1320][emoji298][emoji298]A ja mam dzisiaj taki nastrój, że bez kija nie podchodź. Mam nadzieję, że chociaż ta małpa wreszcie przyjdzie to ze mnie zejdzie, bo na razie czaje się, kogo użądlić, a mam dzisiaj okazję niebywałe jak na złość. [emoji1751]
coca piateczek już niedługo [emoji3][emoji12] zaraz będą krechy [emoji3]
Rób ten test kobieto![emoji28][emoji847]
Dziękuję[emoji8]
Coca i jak tam? Przyszła @?
A ja mam dzisiaj taki nastrój, że bez kija nie podchodź. Mam nadzieję, że chociaż ta małpa wreszcie przyjdzie to ze mnie zejdzie, bo na razie czaje się, kogo użądlić, a mam dzisiaj okazję niebywałe jak na złość. [emoji1751]
coca piateczek już niedługo [emoji3][emoji12] zaraz będą krechy [emoji3]
Ty to masz cierpliwość [emoji6]E no jestem 13dpo, maksymalnie @ powinna być jutro, temperatura dziś poszybowała w dół, mam plamienia. Idzie okres [emoji6]jakby przez weekend nie dotarł to pomyśle i teście w przyszłym tygodniu, ale raczej wszystko będzie na czas [emoji3526]