reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hejka Kochane[emoji2322] jak nastroje? U mnie dzisiejsza noc nieprzespana przez ból krzyża i podbrzusza. Owu za jakieś 3-4 dni. A jak wy się czujecie? Miłego dnia wszystkim życzę[emoji8]

A ja mam dzisiaj taki nastrój, że bez kija nie podchodź. Mam nadzieję, że chociaż ta małpa wreszcie przyjdzie to ze mnie zejdzie, bo na razie czaje się, kogo użądlić, a mam dzisiaj okazję niebywałe jak na złość. 🤦

coca piateczek już niedługo 😀😜 zaraz będą krechy 😀

A ja mam dzisiaj taki nastrój, że bez kija nie podchodź. Mam nadzieję, że chociaż ta małpa wreszcie przyjdzie to ze mnie zejdzie, bo na razie czaje się, kogo użądlić, a mam dzisiaj okazję niebywałe jak na złość. [emoji1751]

coca piateczek już niedługo [emoji3][emoji12] zaraz będą krechy [emoji3]
Idź na protest, tam się wyżyjesz[emoji6][emoji1320][emoji298][emoji298]

A ja mam dzisiaj taki nastrój, że bez kija nie podchodź. Mam nadzieję, że chociaż ta małpa wreszcie przyjdzie to ze mnie zejdzie, bo na razie czaje się, kogo użądlić, a mam dzisiaj okazję niebywałe jak na złość. [emoji1751]

coca piateczek już niedługo [emoji3][emoji12] zaraz będą krechy [emoji3]

Nie testuje [emoji16][emoji16]

reklama
Dziewczyny od którego dnia najlepiej robić testy owulacyjne? I jaka temp. może potwierdzić że jest owulacja? Pytam bo przez to że wydłużył mi się poprzedni cykl bo były podejrzenia że się udało i brałam duphaston i teraz moja apka pokazuje mi że owulacja będzie 14dc a ja zawsze miałam 11-12dc ponieważ moje cykle są 26-27 dniowe. Może któraś coś doradzić?

Do góry