reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej melduje się i ja.. 4dc cyklu..ale czy bd sie starać nie wiem..mój partner po tej biochemicznej zrobił sie jakiś dziwny,jakby się zniechęcił,ma 40 lat..niby mówi że chce..hmm nie będę nalegać,bo to nie o to chodzi by na siłę..zobaczymy..ale będe was czytać😊 zazdroszcze wam yych II kresek🤗

reklama
Dobre podejście masz, większość z nas pewnie by szalała już :) a nawet jeśli się nie udało to zawsze czegoś się nauczysz nowego, testy owu itd jest to coś ciekawego i nowego bynajmniej dla mnie sprawia to jakaś tam satysfakcję że się poznaje swoje ciało, cykle :)
Otóż to zawsze człowiek mądrzejszy się robi o coś nowego;)

Cześć, dziękuje i wzajemnie 😁🥰
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był 🤔 a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?
Polecam apke femometer, darmowa jest

Ok. Dziękuję. Ja przed łyżeczkowaniem brałam sam kwas foliowy i odrazu za pierwszym razem nam się udawało a po łyżeczkowaniu odczekaliśmy 2 cykle i jak pani ginekolog dała zielone światło i zaczęliśmy się starać to się nie udało. Może nie zawsze się udaje.. I powinnam poczekać teraz na spokojnie i może się uda.
Ja w styczniu zaszłam w 3 cyklu i też brałam tylko kwas foliowy, ale niestety poroniłam w 10tc i miałam łyżeczkowanie.Ginekolog kazał odczekać 3 -6 miesięcy ale ja już po 2 @ zaczełam próbować .Obecnie mam 6 cykl starań i tak od 3 cyklu jadłam ananasa po owu i brałam wiesiołek do owu ,ale nie pomogło.Teraz tylko biorę pragna start i Wit c no i już tak się nie skupiam na staraniach nie jem ananasa ani wiesiołka , będzie co będzie .Jutro mam dostać @ i coś czuję że przyjedzie bo mnie wysypało.

Robiłaś już jakieś badania?
Hormony ok, tarczyca ok, amh aż za dobrze, u mnie w sumie wszystko ok, wzięłam w końcu na badania hormonów mojego meza i wyszła mu za wysoka prolaktyna, to może być przyczyna u nas, już był u neurologa, za tydzień ma rezonans i później neurolog zdecyduje co dalej, ostatecznie badanie nasienia, jak będziemy mieli to badanie nasienia i będą ok to gin powiedział, że zostaje jeszcze drożność, mam już dwójkę dzieci z którymi nie było problemów z zajściem, ale drugi poród był przez cc i możliwe, że tak tkwi problem

reklama
Hej dziewczyny może któraś miała taka sytuacje,staramy się z narzeczonym o dzidzie. Robiąc rutynowe badania wyszły mi złe wyniki cytologii. Poprzednia robiona rok temu była w porządku :(
Jest może dziewczyna która miała tez gr III i szczęśliwie zaszła i donosiła ciąże? Dodam ze mam 22 lata i jestem po dwóch poronieniach. Miała któraś podobnie? Jak to w razie co wpływa na ciąże?
Zobacz załącznik 1193213

Do góry