reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej melduje się i ja.. 4dc cyklu..ale czy bd sie starać nie wiem..mój partner po tej biochemicznej zrobił sie jakiś dziwny,jakby się zniechęcił,ma 40 lat..niby mówi że chce..hmm nie będę nalegać,bo to nie o to chodzi by na siłę..zobaczymy..ale będe was czytać😊 zazdroszcze wam yych II kresek🤗

reklama
Dobre podejście masz, większość z nas pewnie by szalała już :) a nawet jeśli się nie udało to zawsze czegoś się nauczysz nowego, testy owu itd jest to coś ciekawego i nowego bynajmniej dla mnie sprawia to jakaś tam satysfakcję że się poznaje swoje ciało, cykle :)
Otóż to zawsze człowiek mądrzejszy się robi o coś nowego;)

Cześć, dziękuje i wzajemnie 😁🥰
Gryfin czy Ty mierzysz temperaturę ? Wiem ze któraś wstawiała taki wykres, ale nie pamietam kto to był 🤔 a tak sobie myśle ze jak ten cykl nie wypali to może tez się sprawdzę z ta temp. Chciałam dopytać o sprawdzona aplikacje która mogłaby mi w tym pomoc ?
Polecam apke femometer, darmowa jest

Ok. Dziękuję. Ja przed łyżeczkowaniem brałam sam kwas foliowy i odrazu za pierwszym razem nam się udawało a po łyżeczkowaniu odczekaliśmy 2 cykle i jak pani ginekolog dała zielone światło i zaczęliśmy się starać to się nie udało. Może nie zawsze się udaje.. I powinnam poczekać teraz na spokojnie i może się uda.
Ja w styczniu zaszłam w 3 cyklu i też brałam tylko kwas foliowy, ale niestety poroniłam w 10tc i miałam łyżeczkowanie.Ginekolog kazał odczekać 3 -6 miesięcy ale ja już po 2 @ zaczełam próbować .Obecnie mam 6 cykl starań i tak od 3 cyklu jadłam ananasa po owu i brałam wiesiołek do owu ,ale nie pomogło.Teraz tylko biorę pragna start i Wit c no i już tak się nie skupiam na staraniach nie jem ananasa ani wiesiołka , będzie co będzie .Jutro mam dostać @ i coś czuję że przyjedzie bo mnie wysypało.

Robiłaś już jakieś badania?
Hormony ok, tarczyca ok, amh aż za dobrze, u mnie w sumie wszystko ok, wzięłam w końcu na badania hormonów mojego meza i wyszła mu za wysoka prolaktyna, to może być przyczyna u nas, już był u neurologa, za tydzień ma rezonans i później neurolog zdecyduje co dalej, ostatecznie badanie nasienia, jak będziemy mieli to badanie nasienia i będą ok to gin powiedział, że zostaje jeszcze drożność, mam już dwójkę dzieci z którymi nie było problemów z zajściem, ale drugi poród był przez cc i możliwe, że tak tkwi problem

reklama
Hej dziewczyny może któraś miała taka sytuacje,staramy się z narzeczonym o dzidzie. Robiąc rutynowe badania wyszły mi złe wyniki cytologii. Poprzednia robiona rok temu była w porządku :(
Jest może dziewczyna która miała tez gr III i szczęśliwie zaszła i donosiła ciąże? Dodam ze mam 22 lata i jestem po dwóch poronieniach. Miała któraś podobnie? Jak to w razie co wpływa na ciąże?
Zobacz załącznik 1193213

Do góry