Twój facet też może zażywać suplementy. Mój też kompletnie zrezygnował z alkoholu, chociaż niewiele pije. Ja w tym cyklu brałam 1000mg wiesiołka od 1 dc do owulacji. Poza tym, moim zdaniem, warto zwrócić uwagę na dietę oraz sport. W 21- 23 dniu cyklu możesz zbadać progesteron oraz prolaktynę, dzięki temu będziesz wiedziała, czy owulacja była. Palicie fajki? Jeśli tak, to też warto powalczyć z nałogiem. I wysypiać się! Nie ma nic lepszego dla ciała i ducha, jak sen. Znasz angielski?
reklama
Cześć, to i ja się odezwę 26 lat, 2 lata po ślubie, 12 razem, bez dzieci. Obecnie 4 cykl starań i 5 dzień spóźnienia @, ale nie testuje bo dwa cykle wstecz niestety było to samo, przyszła w 36 dniu cyklu, a poza tym mam przeczucie że jutro przyjdzie, mam moje "bulgotki" przedokresowe. Objawy jakieś są, ale przez te kilka cykli starań już na nie nie patrzę, bo są strasznie mylne niestety jedyne z nowości które mi się pojawiły to w dzień przed planowanym @ poczułam mega silny zapach sera pleśniowego, tak jakby ktoś przystawił mi go pod nos, a jechałam sama autem nie wiem czemu zwróciłam na to uwagę, ale to było dziwne. Jak nie przyjdzie to będę testować czwartek/piątek. Kilka z Was kojarzę z innych wcześniejszych wątków
Mystriousmc
Fanka BB :)
Ja biorę tylko kwas foliowy i zestaw witamin pregnastart, jemy razem z mężem też dużo warzyw owoców mniej ale czy to pomoze hmm napewno nie zaszkodzi co do badań nie pomogę bo nie robię póki co żadnych tego typu.. może inne dziewczyny coś doradzaTak zrobie, postaram się czymś zająć i tyle nie myśleć. A czy mogę jeszcze dodatkowo coś brać oprócz witamin i witaminy D3? Czy któraś w czasie starań brała coś jeszcze? A może powinnam zrobić jakieś badania np. zmierzyć progesteron albo jakieś inne badania które wykażą czy jest szansa żeby się udało.
młoda1994
Nie mamy dzieci. Nie robiłam badań. Jestem po 5 stratach7 lat, to kawał czasu. Robiliście jakieś badania ? Macie już jakieś dzieci ?
P
Paula33.
Gość
Postaram się wyluzować ale łatwo nie będzie.Ja też nie potrafię wyluzować, więc nie doradzę niestety. Może pomyśl, co Ci sprawia przyjemność, co lubisz robić, jakieś hobby, i tym wypełnij swój czas. Wiem, łatwo się mówi, no ale nie można non stop siedzieć i myśleć.
Gryfin
Potwierdzam po trzecim wyłam jak bóbr, teraz nic nie sprawdzamPrzy 3 cyklu jest kryzys Ale przy 4 mija ja nawet w tym trochę odpuszczam, nic nie sprawdzam i nie kontroluje co ma być to będzie a ile masz lat ? Masz już jakieś dzieci ?
P
Paula33.
Gość
Ok. Dziękuję. Ja przed łyżeczkowaniem brałam sam kwas foliowy i odrazu za pierwszym razem nam się udawało a po łyżeczkowaniu odczekaliśmy 2 cykle i jak pani ginekolog dała zielone światło i zaczęliśmy się starać to się nie udało. Może nie zawsze się udaje.. I powinnam poczekać teraz na spokojnie i może się uda.Ja biorę tylko kwas foliowy i zestaw witamin pregnastart, jemy razem z mężem też dużo warzyw owoców mniej ale czy to pomoze hmm napewno nie zaszkodzi co do badań nie pomogę bo nie robię póki co żadnych tego typu.. może inne dziewczyny coś doradza
Mystriousmc
To dziś który DC u Ciebie? Dokladnke niektóre 'objawy' mogą być bardzo mylące i podobne do tych okresowych więc na to lepiej nie patrzeć. Ja też miesiąc temu wydluzylam sobie cykl przez to także wiem o co chodzi jednak mimo wszystko powodzenia i czekamy na pozytywny wynik u Ciebie !Cześć, to i ja się odezwę 26 lat, 2 lata po ślubie, 12 razem, bez dzieci. Obecnie 4 cykl starań i 5 dzień spóźnienia @, ale nie testuje bo dwa cykle wstecz niestety było to samo, przyszła w 36 dniu cyklu, a poza tym mam przeczucie że jutro przyjdzie, mam moje "bulgotki" przedokresowe. Objawy jakieś są, ale przez te kilka cykli starań już na nie nie patrzę, bo są strasznie mylne niestety jedyne z nowości które mi się pojawiły to w dzień przed planowanym @ poczułam mega silny zapach sera pleśniowego, tak jakby ktoś przystawił mi go pod nos, a jechałam sama autem nie wiem czemu zwróciłam na to uwagę, ale to było dziwne. Jak nie przyjdzie to będę testować czwartek/piątek. Kilka z Was kojarzę z innych wcześniejszych wątków
reklama
Mystriousmc
Ok. Dziękuję. Ja przed łyżeczkowaniem brałam sam kwas foliowy i odrazu za pierwszym razem nam się udawało a po łyżeczkowaniu odczekaliśmy 2 cykle i jak pani ginekolog dała zielone światło i zaczęliśmy się starać to się nie udało. Może nie zawsze się udaje.. I powinnam poczekać teraz na spokojnie i może się uda.