reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Silence85 super, jest ekstra. Jeszcze tylko usg, które znajdzie umiejscowienie gumisia i możecie rosnąć 💟

U mnie 6DC, chyba w porę się rozmyśliłam, patrząc co się dzieje w kraju. Ale im dłużej trwa nowy cykl, tym myśli róźniejsze 😂

A można wstawiać stare testy? 😂
Taki był w dniu @ i straszono mnie bliźniakami 😁

Składam reklamację na październik, zaraz się kończy a dwóch kresek mało. Za mało!
Ja wczoraj też miałam przemyślenia że się rozmyslilam. Ale u mnie trochę za późno 😂 na szczęście ja mam możliwość robienia badań wszelakich w Niemczech

reklama
Ja wczoraj też miałam przemyślenia że się rozmyslilam. Ale u mnie trochę za późno [emoji23] na szczęście ja mam możliwość robienia badań wszelakich w Niemczech
Zazdroszczę. Ja mieszkam w DE 2.5 roku i non stop po skierowania do lekarza a jak nie mam jakiegoś poważniejszego powodu to mi nie da bo mówi że jest nie potrzebne.

Serio? 🥴 Po 1, po wykonaniu testu i odczekaniu czasu, jaki widnieje na opakowaniu, przy wyniku negatywnym test wyrzucamy... Każda późniejsza kreska jest nie ważna. Po 2,jest specjalny wątek pt październikowe 2 kreski, lub wątek testowy, gdzie szukają cieni cienia. Po rozebraniu testu nadal nic nie widać.
🤦‍♀️

Serio? 🥴 Po 1, po wykonaniu testu i odczekaniu czasu, jaki widnieje na opakowaniu, przy wyniku negatywnym test wyrzucamy... Każda późniejsza kreska jest nie ważna. Po 2,jest specjalny wątek pt październikowe 2 kreski, lub wątek testowy, gdzie szukają cieni cienia. Po rozebraniu testu nadal nic nie widać.
🤦‍♀️
Akurat wynik po niecałej minucie, po prostu rozebrałam go na czynniki pierwsze. A o wątku nie wiedziałam więc przepraszam :)

Akurat wynik po niecałej minucie, po prostu rozebrałam go na czynniki pierwsze. A o wątku nie wiedziałam więc przepraszam :)
Ja naprawdę rozumiem olbrzymią chęć bycia w ciąży, i życzę Ci tego z całego serca. Ale najlepiej codzinne testy wrzucać w wątkach do tego przeznaczonych. Ja serdecznie zapraszam z testem z widocznymi 2 kreskami 😊 bardzo chętnie będziemy się wtedy cieszyć razem z Tobą ❤️

Ja mieszkam w Polsce. Ale mam znajomą pielęgniarke w Niemczech. W obecnej sytuacji tym bardziej nie będą robić problemów w Niemczech.
Prawda jest taka że jak ktoś wyjeżdża do obcego kraju to zasady i warunki trzeba akceptować i nie ma żadnego miasta kraju gdzie jest idealnie bo nigdzie nie ma.

Przez covid właśnie jest duży problem.

reklama
Prawda jest taka że jak ktoś wyjeżdża do obcego kraju to zasady i warunki trzeba akceptować i nie ma żadnego miasta kraju gdzie jest idealnie bo nigdzie nie ma.

Przez covid właśnie jest duży problem.
To wiadomo. Ale chyba wolę zapłacić więcej i mieć badania zrobione w normalnym kraju, gdzie nie robią zakazów terminacji z powodu wad płodu 🤷‍♀️

Do góry