NataliaW93
Fanka BB :)
No i niestety po 4 dniach przyszła @.. czas rozpocząć nowy cykl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziesz potem zobaczyć czy pęcherzyk pękł??
No ale przecież jest jeszcze inseminacja, im vitro, to czemu się teraz poddawać?Dokładnie a człowiek powoli zaczyna myśleć, że może lepiej odpuścić ja już powoli dochodzę do takich wniosków, że czas już przestać
Ja na pewno chcę spróbować inseminacji. Chyba, że okaże się, że jajowody niedrożne to tylko in vitro. A to tyle pieniędzyNo ale przecież jest jeszcze inseminacja, im vitro, to czemu się teraz poddawać?
Ja na pewno chcę spróbować inseminacji. Chyba, że okaże się, że jajowody niedrożne to tylko in vitro. A to tyle pieniędzy
Zwyczajnie, po paru latach człowiekowi się już nie chce przychodzą coraz częściej takie momenty zwątpienia parę dni pobuczy w głowie i przejdzie, i nadal będę się starać dalej, ale wiem, że przyjdzie moment, że będę chciała już odpocząć od tego wszystkiego psychicznieNo ale przecież jest jeszcze inseminacja, im vitro, to czemu się teraz poddawać?
Zwyczajnie, po paru latach człowiekowi się już nie chce [emoji2368] przychodzą coraz częściej takie momenty zwątpienia [emoji2368] parę dni pobuczy w głowie i przejdzie, i nadal będę się starać dalej, ale wiem, że przyjdzie moment, że będę chciała już odpocząć od tego wszystkiego psychicznie [emoji2272]
Ale rym z takim rymem się nie dyskutuje dziękujęNie zdążysz, bo zaciazysz [emoji3314]
Nie czujesz jak rymujeszNie zdążysz, bo zaciazysz [emoji3314]
No niestety in vitro jest mega drogie, inseminacja mniej, tzn sam zabieg to pikuś ale badania wszystkie kosztują...Ja na pewno chcę spróbować inseminacji. Chyba, że okaże się, że jajowody niedrożne to tylko in vitro. A to tyle pieniędzy
Dokładnie, czasami samo badanie już je może udrożnić i to pomagaAle robi się właśnie ich drożność i to często pomaga
Ja bym już dawno poszła do kliniki na badania w celu inseminacji najpierw a później ewentualnie in vitro skoro naturalnie nie idzie.Zwyczajnie, po paru latach człowiekowi się już nie chce przychodzą coraz częściej takie momenty zwątpienia parę dni pobuczy w głowie i przejdzie, i nadal będę się starać dalej, ale wiem, że przyjdzie moment, że będę chciała już odpocząć od tego wszystkiego psychicznie