reklama
Mam ten sam problem i jestem wściekła na lekarza. Widział w 8 dc ze juz mam dwa duże pecherzyki po lametta 20,22 mm i nie podał zastrzyku czepiając sie endo, ze małe jakby w ogole nie brał pod uwagę ze ono do czasu potencjalnego zagnieżdżenia urośnie. Kazał przychodzić na monit co drugi dzien, pobierał hormony i w normie juz dwa razy co drugi dzien.No i u mnie cykl już na straty 11 dc A zrobiła mi się torbiel 37.0 mm i gin zastanawia się czy to nie po aromku czy miała tak któraś z Was ?
i wczoraj okazało sie ze mam dwie torbiele każda Ok 4 cm obie na prawym jajniku.
kazal przyjść w środę znowu.
a mnie tak boli podbrzusze ciagle uczucie wzdęcia okropne samopoczucie. Jestem tak zła ze wyć mi sie chce
Silence85
Fanka BB :)
Właśnie mi przyszły
GratulujęUDAŁO SIĘ
Hanciaaq
Rób rób! Pamiątka będzieA wiecie co. Przyszły mi właśnie testy co zamówiłam w pomrocznosci jasnej chyba dla frajdy je zrobię.
niemamco
GratulacjeUDAŁO SIĘ ❤❤❤
NataliaW93
Teraz już właśnie dla frajdy możesz robićA wiecie co. Przyszły mi właśnie testy co zamówiłam w pomrocznosci jasnej chyba dla frajdy je zrobię.
A ja dalej siedzę jak na tykającej bombie ani okresu, testu nie robiłam bo stwierdziłam ze skoro w piątek nic nie wyszło to może za wcześnie.. jak myślicie ? Powinno już być coś widać ?
Silence85
Ja zrobiłam 1 dzień przed @ i był blada blada kreska. No i stres z tym związany, bo czy na pewno była. A teraz zrobię test z krwi. Może nie zemdlejeTeraz już właśnie dla frajdy możesz robić
A ja dalej siedzę jak na tykającej bombie ani okresu, testu nie robiłam bo stwierdziłam ze skoro w piątek nic nie wyszło to może za wcześnie.. jak myślicie ? Powinno już być coś widać ?
E
Em82
Gość
Gratulacje[emoji173][emoji173][emoji173]UDAŁO SIĘ [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
reklama
Gryfin
Cudowna wiadomość Gratulacje, zdrowej, nudnej ciąży życzęUDAŁO SIĘ