Celia89
Fanka BB :)
Zgadza sie, ja w I trym bylam krolowa sedesu. Siku siku i siku. Az sie balam czy nie mam jakiejs infekcji ale bylo ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obliczałam z OM. Na usg na pewno wyjdzie inaczej.
My chcemy mieszkanie na rok, max półtorej, bo pozniej też uciekamy na swoje. Może uda się nawet krocej bo bez sensu tak wykładać kasę komuś.. A teraz ceny to masakra..
Ja tak mam nawet nocy nie przesypiam bo się budzę 2-3 razy na siku. Też żadnych zapaleń infekcji nie mam. Może za dużo pijesz?
Ale za szybko na taki objaw
Może i za szybko. Ale ja latam co godzinę. Wcześniej wystarczyło mi raz na 5 godzinAle za szybko na taki objaw
Może taka twoja natura[emoji848] nie wiem co doradzić bo sama tak mam że często sikam [emoji1787]No właśnie nie piję ok. 1l na dobę. To mi wystarcza
Dziewczyny udało się [emoji85][emoji854] W końcu po tylu miesiącach się udało! Spanie mi odeszło a mąż nawet nie zareagował [emoji2368] ale kurna się udało!
Dziewczyny szanuje was bardzo za to ze wiedzie dokładnie co ile godzin chodzicie sikać [emoji23][emoji23]
[mention]CzarnaMamba21 [/mention] może poza samymi płynami spożywasz produkty zawierajace dużo wody. Albo po prostu masz mały pęcherz [emoji848]