reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No my mamy swoje. I to jest dobrze myślenie, żeby jie dawać innym, bo to samo wyjdzie, a jak macie predyspozycje to już w ogóle
Obliczałam z OM. Na usg na pewno wyjdzie inaczej.
My chcemy mieszkanie na rok, max półtorej, bo pozniej też uciekamy na swoje. Może uda się nawet krocej bo bez sensu tak wykładać kasę komuś.. A teraz ceny to masakra..

Dziewczyny udało się 🙈🙃 W końcu po tylu miesiącach się udało! Spanie mi odeszło a mąż nawet nie zareagował 🤷‍♀️ ale kurna się udało!

Załączniki

• 20201018_065332.jpg
    20201018_065332.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 147
Ostatnia edycja:
Dziewczyny szanuje was bardzo za to ze wiedzie dokładnie co ile godzin chodzicie sikać [emoji23][emoji23]

[mention]CzarnaMamba21 [/mention] może poza samymi płynami spożywasz produkty zawierajace dużo wody. Albo po prostu masz mały pęcherz [emoji848]

reklama
W ciąży mógł się zmniejszyć? [emoji23] Ja się nie znam XD
Nie no, jestem to co zawsze [emoji848]
Dziewczyny szanuje was bardzo za to ze wiedzie dokładnie co ile godzin chodzicie sikać [emoji23][emoji23]

[mention]CzarnaMamba21 [/mention] może poza samymi płynami spożywasz produkty zawierajace dużo wody. Albo po prostu masz mały pęcherz [emoji848]

Do góry