reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja czytałam ze kilkanaście minut [emoji848][emoji848]
Możliwe że od śluzu :) co publikacja to co innego, ja wogole zauważyłam że często zdania w różnych artykułach są tak ujęte ,że znaczą co innego a niby to samo jest napisane. O tej drodze plemników czytałam chyba na mp.pl lubię ten portal bo jest dla lekarzy (bratowa jest pediatrą i korzysta z niego) jednak dostępu jako specjalista nie mam więc dla mnie nie jest aż tak "otwarty" jak dla niej :p

reklama
Możliwe że od śluzu :) co publikacja to co innego, ja wogole zauważyłam że często zdania w różnych artykułach są tak ujęte ,że znaczą co innego a niby to samo jest napisane. O tej drodze plemników czytałam chyba na mp.pl lubię ten portal bo jest dla lekarzy (bratowa jest pediatrą i korzysta z niego) jednak dostępu jako specjalista nie mam więc dla mnie nie jest aż tak "otwarty" jak dla niej :p

Otóż to. Jest tak wiele zmiennych wpływających na to wszystko, ze szok. Mówimy o 30% szans na zapłodnienie u zdrowej pary w najlepszym momencie. Druga sprawa jest później utrzymanie, zagnieżdżenie, wady przy podziale komórkowym itp. Zachodzenie w ciąże to jakiś cyrk [emoji23] matka natura mogła to sobie lepiej wymyślić. Tyle dobrze ze sam proces starań jest przyjemny [emoji2]

Właśnie mój mąż wyciągnął z lodówki przyprawy, które tam przypadkiem włożyłam a ja kończę już trzecią kolacje [emoji23] ciąża jak nic [emoji23][emoji23] a tak na serio to ja mam tam że zajadam stres i dużo jem przed @ [emoji51][emoji51]
Ja przed @ też dużo jem [emoji23][emoji23]

Ja przed @ też dużo jem [emoji23][emoji23]
Ja 22dc 6 dni do @. Wszystko jest normalne,nie czuje żadnych dziwnych rzeczy poza jedną ...ciągle mam te dziwne kłucia w pochwie i czasem jakby czuje taki punktowy piekący ból raz z prawej raz z lewej .... Nie wiem.... Mam nadzieję że to dobrze a nie że coś się przyplątało....

Ja 22dc 6 dni do @. Wszystko jest normalne,nie czuje żadnych dziwnych rzeczy poza jedną ...ciągle mam te dziwne kłucia w pochwie i czasem jakby czuje taki punktowy piekący ból raz z prawej raz z lewej .... Nie wiem.... Mam nadzieję że to dobrze a nie że coś się przyplątało....
O kłuciu w pochwie jako objaw ciąży nie słyszałam 🤔 może akurat 😁✊

Ja ogólnie pisałam haha xD u mnie cisza i spokój , jajnik ciągnął i mega bolał w 20dc a teraz nic się nie dzieje [emoji2368]

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Odpuściłam. Od stycznia się staraliśmy i nic. Wylogowalamusie
IMG_20201015_201556.jpg
sie z forum. Jutro powinnam dostać okres. Od jakiegoś czasu czuje się dziwnie. Dziś zauważyłam dziwna wydzieline z piersi( jutro idę do giną na usg piersi). Zrobiłam test dla świętego spokoju i wyskoczyła blada, ale to blada krecha. Rano test powtórzę i pójdę na betę 😁 nie nastawiam się jeszcze. Wmawiam sobie ze to jakiś błąd testu.

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Odpuściłam. Od stycznia się staraliśmy i nic. Wylogowalamusie Zobacz załącznik 1188799sie z forum. Jutro powinnam dostać okres. Od jakiegoś czasu czuje się dziwnie. Dziś zauważyłam dziwna wydzieline z piersi( jutro idę do giną na usg piersi). Zrobiłam test dla świętego spokoju i wyskoczyła blada, ale to blada krecha. Rano test powtórzę i pójdę na betę [emoji16] nie nastawiam się jeszcze. Wmawiam sobie ze to jakiś błąd testu.
Te testy nie są wadliwe [emoji3590] kciuki [emoji1364][emoji1364]

reklama
Do góry