reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja czytałam ze kilkanaście minut [emoji848][emoji848]
Możliwe że od śluzu :) co publikacja to co innego, ja wogole zauważyłam że często zdania w różnych artykułach są tak ujęte ,że znaczą co innego a niby to samo jest napisane. O tej drodze plemników czytałam chyba na mp.pl lubię ten portal bo jest dla lekarzy (bratowa jest pediatrą i korzysta z niego) jednak dostępu jako specjalista nie mam więc dla mnie nie jest aż tak "otwarty" jak dla niej :p

reklama
Możliwe że od śluzu :) co publikacja to co innego, ja wogole zauważyłam że często zdania w różnych artykułach są tak ujęte ,że znaczą co innego a niby to samo jest napisane. O tej drodze plemników czytałam chyba na mp.pl lubię ten portal bo jest dla lekarzy (bratowa jest pediatrą i korzysta z niego) jednak dostępu jako specjalista nie mam więc dla mnie nie jest aż tak "otwarty" jak dla niej :p

Otóż to. Jest tak wiele zmiennych wpływających na to wszystko, ze szok. Mówimy o 30% szans na zapłodnienie u zdrowej pary w najlepszym momencie. Druga sprawa jest później utrzymanie, zagnieżdżenie, wady przy podziale komórkowym itp. Zachodzenie w ciąże to jakiś cyrk [emoji23] matka natura mogła to sobie lepiej wymyślić. Tyle dobrze ze sam proces starań jest przyjemny [emoji2]

Właśnie mój mąż wyciągnął z lodówki przyprawy, które tam przypadkiem włożyłam a ja kończę już trzecią kolacje [emoji23] ciąża jak nic [emoji23][emoji23] a tak na serio to ja mam tam że zajadam stres i dużo jem przed @ [emoji51][emoji51]
Ja przed @ też dużo jem [emoji23][emoji23]

Ja przed @ też dużo jem [emoji23][emoji23]
Ja 22dc 6 dni do @. Wszystko jest normalne,nie czuje żadnych dziwnych rzeczy poza jedną ...ciągle mam te dziwne kłucia w pochwie i czasem jakby czuje taki punktowy piekący ból raz z prawej raz z lewej .... Nie wiem.... Mam nadzieję że to dobrze a nie że coś się przyplątało....

Ja 22dc 6 dni do @. Wszystko jest normalne,nie czuje żadnych dziwnych rzeczy poza jedną ...ciągle mam te dziwne kłucia w pochwie i czasem jakby czuje taki punktowy piekący ból raz z prawej raz z lewej .... Nie wiem.... Mam nadzieję że to dobrze a nie że coś się przyplątało....
O kłuciu w pochwie jako objaw ciąży nie słyszałam 🤔 może akurat 😁✊

Ja ogólnie pisałam haha xD u mnie cisza i spokój , jajnik ciągnął i mega bolał w 20dc a teraz nic się nie dzieje [emoji2368]

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Odpuściłam. Od stycznia się staraliśmy i nic. Wylogowalamusie
IMG_20201015_201556.jpg
sie z forum. Jutro powinnam dostać okres. Od jakiegoś czasu czuje się dziwnie. Dziś zauważyłam dziwna wydzieline z piersi( jutro idę do giną na usg piersi). Zrobiłam test dla świętego spokoju i wyskoczyła blada, ale to blada krecha. Rano test powtórzę i pójdę na betę 😁 nie nastawiam się jeszcze. Wmawiam sobie ze to jakiś błąd testu.

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było. Odpuściłam. Od stycznia się staraliśmy i nic. Wylogowalamusie Zobacz załącznik 1188799sie z forum. Jutro powinnam dostać okres. Od jakiegoś czasu czuje się dziwnie. Dziś zauważyłam dziwna wydzieline z piersi( jutro idę do giną na usg piersi). Zrobiłam test dla świętego spokoju i wyskoczyła blada, ale to blada krecha. Rano test powtórzę i pójdę na betę [emoji16] nie nastawiam się jeszcze. Wmawiam sobie ze to jakiś błąd testu.
Te testy nie są wadliwe [emoji3590] kciuki [emoji1364][emoji1364]

reklama
Do góry