reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

CzarnaMamba może to zwykła grypa. Teraz jest sezon grypowy. U nas jest w pracy przypadek i dziewczyna w życiu by się nie zbadała, gdyby nie to, że straciła smak i węch. Nawet gorączki nie ma tylko kaszle.
Też nie wierzyłam w koronę, dopóki męża kolega z pracy nie umarł. Zdrowy, w pełni sił. Bardzo mnie to ruszyło [emoji853]

reklama
Ja przeszłam ponad miesiąc temu koronę ( W 3 miesiącu ciąży), nie miałam kaszlu, za to okropny katar bo miałam chore cale zatoki ( ale tak że myślałam że umrę dosłownie, nie mogłam oddychac- dostałam antybiotyk), oprócz tego zabrało mi smak i węch, mało co jadłam a piłam na siłę, dzięki czemu w ciągu 2 tygodni schudłam 8 kg zamiast przytyć...
Ja widziałam I przebieg i skutki (śmierć wujka i zrosty na płucach mojego kuzyna) także korona jest... Nie jest to nic przyjemnego [emoji1690]I to za nim korona pojawiła się na tapecie w PL[emoji1690]

Ja przeszłam ponad miesiąc temu koronę ( W 3 miesiącu ciąży), nie miałam kaszlu, za to okropny katar bo miałam chore cale zatoki ( ale tak że myślałam że umrę dosłownie, nie mogłam oddychac- dostałam antybiotyk), oprócz tego zabrało mi smak i węch, mało co jadłam a piłam na siłę, dzięki czemu w ciągu 2 tygodni schudłam 8 kg zamiast przytyć...
Zrobili Ci test? Byłaś w szpitalu czy na kwarantannie domowej?

Hej, witam się po krótkiej przerwie. Jestem po HSG, jajowody drożne. Powtórzyliśmy wszystkie badania moje ok dla połówka wykupiliśmy jakiś złoty pakiet badania nasienia, wymazy, krew itp. Wyszło ,że TSH sporo podwyższone co za tym idzie parametry nasienia z pewnością spadły. Dzisiaj zrobił jeszcze TSH FT3,FT4, Anty TPO i ten inny jeszcze ma umówione usg jutro do endokrynologa a w środę do kliniki aby skonsultować badania. Aaa lekarz jeszcze zaproponował rezonans miednicy. Zobaczymy co mu powiedzą w środę jak pójdzie ze wszystkimi badaniami. Suplementujemy Profertil, olej z czarnuszki, kiełki itp. A co u Was? widzę większość nowych staraczek, super,że się udaje a nowym życzę aby długo nie zagrzały tu miejsca

reklama
Do góry