Ja tam w koronę nie wierzę , poprostu to grypa.Hej. Co słychać?
My z mężem jutro na wymaz na koronę.
Na 90% mamy.
Czujemy się ujowo, a mąż wczoraj umierał (jak to faceci xD) jesteśmy ze sobą prawie 7 lat, i pierwszy raz ma gorączkę
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Dokładnie nie ma co panikować. Nawet test wyjdzie pozytywny bo oni tak robią a ludzie przestraszeni ta korona. Media itd powinny być surowo karane za te nagoni i straszenie. Ludzie dostawaja katar i kaszel i już koronaTeraz to już wszystko to korona [emoji2356]
Dokładnie kiedyś było , że korona jak się ma gorączkę i suchy kaszel a teraz czy masz kaszel suchy i mokry , katar , ręka złamana , głowa boli to korona xDDokładnie nie ma co panikować. Nawet test wyjdzie pozytywny bo oni tak robią a ludzie przestraszeni ta korona. Media itd powinny być surowo karane za te nagoni i straszenie. Ludzie dostawaja katar i kaszel i już korona
młoda1994
Jeszcze badania nie są zrobione a już 90% pewności że korona[emoji2356]Dokładnie kiedyś było , że korona jak się ma gorączkę i suchy kaszel a teraz czy masz kaszel suchy i mokry , katar , ręka złamana , głowa boli to korona xD
HeraUnique
Ja widziałam I przebieg i skutki (śmierć wujka i zrosty na płucach mojego kuzyna) także korona jest... Nie jest to nic przyjemnego I to za nim korona pojawiła się na tapecie w PLJa tam w koronę nie wierzę , poprostu to grypa.
6cykl od poronienia... jakiś milionowy od początkuKciuki zacisniete a ile się już starasz?
Współczuję [emoji19]Ja widziałam I przebieg i skutki (śmierć wujka i zrosty na płucach mojego kuzyna) także korona jest... Nie jest to nic przyjemnego [emoji1690]I to za nim korona pojawiła się na tapecie w PL[emoji1690]
młoda1994
Pewnie się udało. Jak twój m już sam od siebie mówi żeby test robić to musi mieć przeczucie. Jak się faktycznie udało to wiszę mu dobra flachę za przeczucie[emoji4][emoji4] tu się to zadko zdarza że facet ma przeczucie.6cykl od poronienia... jakiś milionowy od początku [emoji21]
HeraUnique
I kuzyn młody zdrowy chłopak... Lekarze myśleli, że ma raka płuc i wpakowali w niego chemię 2x... Zmienił się profesor zbadał dokładniej, wtedy już była korona i okazało się, że są to zrosty po jakieś "dziwnej" chorobie, a nie rak... Po czasie i kilku testach prof połączył kropki i okazało się, że to jednak koronaWspółczuję [emoji19]
reklama
Na początku roku mu się udało. Mam nadzieje, ze teraz tez. No ale trzeba czekać. Najgorszy czas w cykluPewnie się udało. Jak twój m już sam od siebie mówi żeby test robić to musi mieć przeczucie. Jak się faktycznie udało to wiszę mu dobra flachę za przeczucie[emoji4][emoji4] tu się to zadko zdarza że facet ma przeczucie.