Gigi Tg
Fanka BB :)
Paznokieć złamany -koronaDokładnie kiedyś było , że korona jak się ma gorączkę i suchy kaszel a teraz czy masz kaszel suchy i mokry , katar , ręka złamana , głowa boli to korona xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paznokieć złamany -koronaDokładnie kiedyś było , że korona jak się ma gorączkę i suchy kaszel a teraz czy masz kaszel suchy i mokry , katar , ręka złamana , głowa boli to korona xD
No dokładnie[emoji23]
Porobimy te testy i zobaczymy [emoji1745]
Otóż to [emoji122] ja już nawet nie oglądam wiadomości bo normalnie mi się [emoji2961] chce jak o tym słyszę
Ja też poproszęRzucam Ci trochę mojej cierpliwości w gratisie [emoji3257][emoji3257][emoji3257]
Ja też teraz od dłuższego czasu tylko NetflixJa to w ogóle tv nie oglądam od chyba 13 lat [emoji23] mam netflixa jak chce film, a jak chce informacje to mam internet i czytam co potrzebuje [emoji16][emoji16]
Ja też [emoji1671][emoji6]Ja to w ogóle tv nie oglądam od chyba 13 lat [emoji23] mam netflixa jak chce film, a jak chce informacje to mam internet i czytam co potrzebuje [emoji16][emoji16]
[emoji3257][emoji3257][emoji3257][emoji3257]Ja też poproszę [emoji847][emoji847][emoji847]
Dziewczyny jaki fajny film tudzież serial polecacie na Netflixie ?
Głodny zawsze o chlebie [emoji85]Akademia seksualna