reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ciekawe czy któreś z nas by rodziły w tym samym szpitalu [emoji848][emoji848][emoji848]
Masz na myśli nas [emoji2960][emoji2960][emoji3166][emoji41]
Z córką tak miałam, leżałam na patologii bo leżałam od 34tc już wtedy a ona ( z forum dziewczyna) na porodówkę jechała [emoji2960][emoji2960]

Ja nie wiem czy będę chciała rodzic u mamy w szpitalu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Powiem Ci, że zależy na jakie pielęgniarki trafisz a tak to spoko nawet [emoji4] i dwa cięcia robił mi lekarz z NFZ do którego chodziłam - bo ja jak w ciąży jestem to chodzę prywatnie i na NFZ [emoji2960]
Na NFZ robię badania i ogólnie prowadzenie ciąży a prywatnie i tak jeżdżę kontrolować i z wynikami też mi sprawdza [emoji23]
Sam fakt , że na NFZ przysługą 3 USG tylko to dla mnie za mało [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry