reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pozytywny test owu nie znaczy że na pewno była.
Cześć, dziewczyny! Zrobiłam dziś kolejny test i tym razem biel vizira. Nie wiem co myśleć, ostatni raz okres mi się spóźniał o tyle dni, jak byłam na innym kontynencie i całkowicie zmieniłam strefę czasową, warunki pogodowe itp. Teraz jestem w tym samym miejscu. Może to ciąża biochemiczna... Owu na pewno była, widziałam ją na teście. Ale no nic. Walczymy dalej! Niech już tylko ta małpa przylezie.

reklama
Cześć, dziewczyny! Zrobiłam dziś kolejny test i tym razem biel vizira. Nie wiem co myśleć, ostatni raz okres mi się spóźniał o tyle dni, jak byłam na innym kontynencie i całkowicie zmieniłam strefę czasową, warunki pogodowe itp. Teraz jestem w tym samym miejscu. Może to ciąża biochemiczna... Owu na pewno była, widziałam ją na teście. Ale no nic. Walczymy dalej! Niech już tylko ta małpa przylezie.
Hmmm ciąża biochemiczna? Brak okresu, test negatywny to raczej nie jest 🤔
Coś się przesunęło czasem się zdarza, ja miałam cykle regularne zawsze , starając się o syna miałam @ co dwa miesiące 🤔a wszystko było ok.

Czasami, tak się zafiksujemy na ciążę, że same wstrzymujemy okres 🤷‍♀️

Wcześniej pisałaś, że przy pierwszej ciąży test długo był negatywny więc może i tym razem sytuacja sie powtórzy? [emoji848] nie trać nadziei póki nie ma @. Trzymam za Ciebie kciuki [emoji8][emoji1307]

Wcześniej pisałaś, że przy pierwszej ciąży test długo był negatywny więc może i tym razem sytuacja sie powtórzy? [emoji848] nie trać nadziei póki nie ma @. Trzymam za Ciebie kciuki [emoji8][emoji1307]
Dzięki, no tak było! I na pewno nie robiłam go wtedy przed terminem spodziewanej @ tylko jeden-dwa dni po. Ale minęło już tyle lat, że dokładnie nie pamiętam, jak i co robiłam. Poza tym, już tutaj trochę się napatrzyłam na testy innych dziewczyn i widzę, że nawet przed terminem @ wychodzi kreska, jeśli ciąża jest. U mnie już 3 dni po terminie i nic. No ale. Zobaczymy :)

reklama
Do góry